Μήνυμα ενότητας για το Γηροκομείο Βόλου

Από τον αντιπρόεδρο του ιδρύματος Ευθύμιο Ζιγγιρίδη

Ενωτικό μήνυμα για την εξασφάλιση της σωστής λειτουργίας του Γηροκομείου Βόλου, με τη συνδρομή όλων, τόσο των διοικούντων και των εργαζομένων, όσο και της τοπικής κοινωνίας στέλνει με επιστολή του, ο αντιπρόεδρος του ιδρύματος Ευθύμιος Ζιγγιρίδης. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, “το γηροκομειο Βολου το οποίο ιδρύθηκε στα μέσα του προηγουμενου αιωνα φιλοξενει σημερα 130 ηλικιωμενους και προσφερει εργασια σε 50 περιπου εργαζομενους, επιπλεον στηριζει τις τοπικες επιχειρησεις με τις οποιες συνεργαζεται προκειμενου να παρεχει τα καλυτερα υλικα αγαθα και τις καλυτερες υπηρεσιες για τους τους ηλικιωμενους που φιλοξενει. Αποτελει μια σημαντικη οικονομικη και κοινωνικη μοναδα μεσα στο Νομο Μαγνησιας. Ειναι ενα Ιδρυμα “Αγαπης” μεσα στην πολη μας το οποιο αποτελει πλεον ενα απο τα αποτελεσματικοτερα Ιδρυματα ως αναφορα το διεργασιακο μοντελο λειτουργιας του. Ο κοινωνικος χαρακτηρας του Ιδρυματος ειναι εμφανης λαμβανοντας υποψη τον αριθμο περιστατικων που φιλοξενει, περιστατικων συμπολιτων μας οι οποιοι χρειαζονται εκτος απο τροφη και στεγη , μια αγκαλια και την αισθηση της συντροφικοτητας.
Τα τελευταια χρονια εχουν γινει αλματα προοδου με αναφορα τις υποδομες του ιδρυματος και τον εσωτερικο τροπο λειτουργιας του. Οι εργαζομενοι του Ιδρυματος σε ολα τα τμηματα και σε ολες τις βαθμιδες ηταν ειναι και θα ειναι ο κινητηριος μοχλος του και θα αποτελουν την εγγυηση για την καλη λειτουργια του. Τα Διοικητικα Συμβουλια απο την ιδρυση της μοναδας προσεφεραν και προσφερουν τις διοικητικες τους και αλλες υπηρεσιες εθελοντικα αλλοτε με μικρη επιτυχια και αλλοτε πολυ αποτελεσματικα. Τα τελευταια χρονια το ΔΣ του ιδρυματος προσπαθησε και προσπαθει να λυσει προβληματα τα οποια εχουν προκυψει απο το παρελθον αλλα και προβληματα τα οποια προεκυψαν κατα την διαρκεια της θητειας του απο αστοχες αποφασεις η απο παραλλειψεις. Το ζητουμενο ειναι να διορθωθουν τυχον λαθος επιλογες η αποφασεις , εαν και εφοσον υπαρχουν, χωρις να επαναληφθουν. Οτι θεματα εχουν προκυψει θα διαλευκανθουν με γνωμονα την διαφανεια και το συμφερον του Ιδρυματος.Η τοπικη κοινωνια οι εργαζομενοι και η διοικηση του ιδρυματος οφειλουν να προστατεψουν την καλη λειτουργια του απο ανθρωπους που προσπαθουν να το βλαψουν απο οπου και αν προερχονται αυτοι. Οπωσ προαναφερθηκε ολες οι προσπαθειες για την αξυγιανση του γινονται με γνωμονα ειναι το συμφερον του Ιδρυματος και την επιτευξη διαφανειας σε ολες τις διαδικασιες του.
Ολοι μαζι λοιπον το ΔΣ του Ιδρυματος , οι εργαζομενοι και οι συμπολιτες μας θα συνεχιζουμε να στηριζουμε το Ιδρυμα προκειμενου να εξυγιανθει πληρως και να μεταμορφωθει απο το ασχημοπαπο της προηγουμενης δεκαετιας σε λευκο κυκνο του παροντος και του μελλοντος.
Ευθυμιος Ζιγγιριδης, Αντιπροεδρος Μοναδας Φροντιδας Ηλικιωμενων Βολου”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.