Μήνυμα του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας για την 25Η Μαρτίου

Σήμερα γιορτάζουμε διπλή γιορτή. Τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και τον Ευαγγελισμό της Ελλάδας. Το ᾿21 είναι για μας ανεκτίμητο εθνικό κεφάλαιο. Ότι είμαστε σήμερα σαν κράτος, σαν έθνος, σαν λαός, το χρωστάμε στο ανεπανάληπτο ᾿21 μας.
Λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κοροναϊό, η φετινή επέτειος για την 25η Μαρτίου θα εορταστεί χωρίς παρελάσεις και καταθέσεις στεφάνων. Το γεγονός αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τιμάμε τους ήρωες του1821.
Ας παραδειγματιστούμε από τους ένδοξους αγώνες που έδωσε η Ελλάδα με τους ήρωες της και ας υψώσουμε όλοι στα σπίτια μας την ελληνική σημαία ψηλά και περήφανα. Τιμούμε τους ήρωες του παρελθόντος, εμπνεόμαστε από το παράδειγμά τους στην σημερινή γεμάτη προκλήσεις εποχή μας και συμπαραστεκόμαστε στους σημερινούς μας ήρωες των συνόρων μας και των νοσοκομείων μας.
Είναι ευτύχημα που σε αυτή τη δύσκολή παγκόσμια συγκυρία που διανύουμε, την διακυβέρνηση της χώρας μας έχει αναλάβει η Νέα Δημοκρατία με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η Κυβέρνησή μας προχώρησε πολύ νωρίς σε δύσκολα αλλά αναγκαία μέτρα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας διαβεβαιώνοντας όλους τους Έλληνες ότι θα συνεχίσει να κάνει ό,τι χρειάζεται προστατεύοντας πρώτα από όλα την ανθρώπινη ζωή και τη δημόσια υγεία. Και το κάνει αυτό στην πράξη και όχι στα λόγια.

Αντίθετα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και σήμερα εκφράζουν ανεύθυνες, άστοχες ακόμα και επικίνδυνες απόψεις, την ώρα που η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη χειρότερη υγειονομική κρίση των τελευταίων δεκαετιών.
Ελλάδα είμαστε όλοι. #Είμαστε_όλοι_ένα
Δεν κυκλοφορούμε. Και δίνουμε όλοι ενωμένοι, πάνδημη απάντηση στην πανδημία.
#Μένουμε_σπίτι και βάζουμε στο μπαλκόνι του να κυματίζει περήφανη η Ελληνική μας Σημαία…!!!
Σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες για όλους μας στιγμές, με σχέδιο, όλοι μαζί, θα δώσουμε την μάχη μας, ενωμένοι, με ευθύνη, και θα τα καταφέρουμε…
Χρόνια Πολλά Ελλάδα…!!!
Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας
Δημοσθένης Β. Νταόπουλος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.