Μήνυση Κανελλή κατά Λιβογιάννη για εξύβριση – απειλή

Λιβογιάννης στο Ράδιο Ένα: "Του είπα καλησπέρα και εκείνος με έβρισε"

Μήνυση για εξύβριση και απειλή κατά του συμβούλου της πλειοψηφίας και πρώην αντιδημάρχου Δημήτρη Λιβογιάννη, κατέθεσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βόλου Νίκος Κανελλής. Ο κ. Λιβογιάννης αναζητείται στο πλαίσιο του αυτόφωρου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου ο κ. Κανελλής, στις 21.30 χθες, σε καφέ που βρίσκεται κοντά στην Πλ. Ελευθερίας, ο κ. Λιβογιάννης ο οποίος βρισκόταν εκεί με παρέα, επιτέθηκε φραστικά στον κ. Κανελλή και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του , τόσο ο ίδιος όσο και η παρέα του.

Αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε τα ποτήρι, όπως δήλωσε ο κ. Κανελλής, που αναγκάστηκε να υποβάλλει μήνυση σε βάρος του δημοτικού συμβούλου.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Καρεκλίδη στο Ράδιο Ένα 102, ο κ. Κανελλής δήλωσε πως «δεν το χωράει ο νους του αυτό που συνέβη»

Λίγο μετά τις 9 χθες το βράδυ έξω από την καφετέρια που βρίσκεται απέναντι από τα δικαστήρια στην Ιωλκού – Α.Γαζή, προσπέρασα τον κ. Λιβογιάννη που καθόταν εκεί με την παρέα του, χωρίς να τον προκαλέσω και χωρίς να του απευθύνω το λόγο άρχισε να με βρίζει χυδαία και να με απειλεί ότι δεν πρέπει να ξαναπεράσω από εκείνο το σημείο και ότι κάπου θα με βρει και θα μου δείξει. Με κατηγόρησε ότι είμαι ρουφιάνος και φασίστας. Πράγματα απίστευτα για τα οποία δεν πίστευα στα αυτιά μου. Ο Βόλος είναι μικρός. Με γνωρίζουν για την δράση μου στην Αριστερά και στο κίνημα, αλλά και για τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου.

Σε προηγούμενα περιστατικά μέσα στο δημοτικό συμβούλιο δεν είχα δώσει συνέχεια θεωρώντας ότι η αντιπαράθεση πρέπει να μείνει πολιτική. Αυτό που έγινε χθες ξεπέρασε τα όρια. Όπως δήλωσε ο κ. Κανελλής, όταν απευθύνθηκε προς τους μάρτυρες που είναι μαγαζάτορες από τα διπλανά μαγαζιά για να τους καλέσει να επιβεβαιώσουν το περιστατικό ο κ. Λιβογιάννης βγήκε εκτός εαυτού. Οι φίλοι του τον συγκρατούσαν για να μη με δείρει. Καταστηματάρχης χειροδίκησε κατά του κ. Κανελλή.

Δ.Λιβογιάννης: «Του είπα καλησπέρα και εκείνος με έβρισε»

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Βόλου Δημήτρης Λιβογιάννης φάνηκε έκπληκτος από την μήνυση του κ. Κανελλή και έδωσε μέσω του Ράδιο Ένα την δική του εκδοχή για το περιστατικό. Όπως δήλωσε ο κ. Λιβογιάννης, ο κ. Κανελλής ήταν αυτός που του επιτέθηκε φραστικά όταν εκείνος τον καλησπέρισε βλέποντάς τον να περνά έξω από την καφετέρια στην οποία ο αντιδήμαρχος έπινε τον καφέ του με ιδιοκτήτη του καταστήματος με τη φράση «Άντε γ….. και οι δύο». Από εκεί και πέρα ξεκίνησε μια λεκτική αντιπαράθεση. «Εγώ λέω καλησπέρα σε φίλους και αντιπάλους» τόνισε ο κ. Λιβογιάννης, αλλά ο κ. Κανελλής μου απάντησε με αυτό τον τρόπο χωρίς κανένα προηγούμενο. Προσθέτοντας στη συνέχεια ότι θα προχωρήσει και εκείνος με τη σειρά του σε μήνυση εναντίον του κ. Κανελλή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.