Μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων για καταπάτηση δημοτικής περιουσίας

Κατέθεσε ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος για το θέμα των Σταγιατών

Μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων, για όσα συμβαίνουν σύμφωνα με τη δημοτική αρχή Βόλου, στις Σταγιάτες, και συγκεκριμένα για καταπάτηση δημοτικής περιουσίας και διασπάθιση δημοτικού χρήματος, κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελία του Βόλου, ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος.
Στην μηνυτήρια αναφορά σημειώνεται ότι μια μειοψηφία κατοίκων έχει καταλάβει το κοινοτικό κτήριο και το κτήριο Κίτσιου, κάνοντας αυθαίρετη χρήση του ρεύματος, αλλά και της τηλεφωνικής γραμμής για προσωπικούς λόγους. Ακόμη διαπιστώθηκαν μεγάλες φθορές, ενώ, όπως αναφέρεται, οι δημοτικοί υπάλληλοι εμποδίστηκαν να τις αποκαταστήσουν και να αλλάξουν κλειδαριές
Σε δηλώσεις του, αμέσως μετά, ο κ. Μπέος ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι «καταθέσαμε σήμερα με τον αντιδήμαρχο Ενοτήτων, κ. Μιχ. Καπουρνιώτη, που είναι γνώστης του τι συμβαίνει, μηνυτήρια αναφορά κατ αγνώστων για όλα αυτά που συμβαίνουν στις Σταγιάτες. Άνοιξαν μια πληγή, που δεν μπορεί να σταματήσει. Η Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα εγώ δεν καταλαβαίνουμε από αυτά. Ούτε οι Σταγιάτες, ούτε το νερό είναι ιδιοκτησία τους. Και αυτοί είναι πολίτες, όπως είμαστε όλοι μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.