Μοίρασε αγωγές εκφοβισμού ο Μπέος ενόψει της πολύκροτης δίκης για τα “στημένα”

Δύο μόλις εβδομάδες πριν δικαστεί ως κατηγορούμενος για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης

Σε ακόμη μία προσπάθεια εκφοβισμού  δημοσιογράφων προέβη σήμερα το Αχιλλέας Μπέος, ενόψει της πολύκροτης δίκης για τους στημένους αγώνες στο ποδόσφαιρο που ξεκινάει στις 31/10, μοιράζοντας προσχηματικές αγωγές και ζητώντας να μην γίνεται καμία αναφορά στο πρόσωπό του εφεξής, υπό τον απειλή χρηματικής ποινής ύψους 10.000 ευρώ. Όλα αυτά μόλις δύο εβδομάδες πριν να βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου όπου θα αντιμετωπίσει βαρύτατες κατηγορίες όπως σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, δικαστική επιμελήτρια κοινοποίησε αγωγές προς τους δημοσιογράφους Γιώργο Καρεκλίδη, διευθυντή της Εφημερίδας «Μαγνησία» και Κατερίνα Τασσοπούλου –συντάκτρια της εφημερίδας «Θεσσαλία» με αφορμή δημοσιεύματα του Ιανουαρίου 2016. Ο Αχιλλέας Μπέος ζητά να του επιδικαστεί το ποσό των 21.000 ευρώ από κάθε εναγόμενο, ως χρηματική αποζημίωση για δημοσιεύματα τα οποία στην περίπτωση της «Μαγνησίας» είχαν να κάνουν με την απόσυρση του Ολυμπιακού Βόλου από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και τις ευθύνες που φέρει ο Αχιλλέας Μπέος γι’ αυτό και οι οποίες αναλύθηκαν με τεκμηριωμένη αρθρογραφία και σχόλια από τον Γιώργο Καρεκλίδη και στην περίπτωση της «Θεσσαλίας» σε σχόλια της Κ.Τασσοπούλου που κατέγραφε την καταγγελία του προέδρου του Γηροκομείου Παύλου Πάνου, ότι ο κ. Μπέος πήρε χρήματα από την συναυλία του Αντώνη Ρέμου που έγινε πριν από δύο χρόνια υπέρ του ιδρύματος. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη καταγγελία είχε καταγραφεί σε σχόλια και ρεπορτάζ και άλλων έντυπων και ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μπέος καταφέρθηκε μόνον κατά της δημοσιογράφου Κ.Τασσοπούλου.

Στην αγωγή που κατέθεσε κατά του Γιώργου Καρεκλίδη, η οποία ορίστηκε να συζητηθεί στις 10 Φεβρουαρίου 2017, ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρει τα εξής:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.