Μητέρα και γιος καταδικάστηκαν ερήμην για … αρπαγή ανηλίκου

Φιλοξενούσαν στο σπίτι κοπέλα, που ήταν ερωτευμένη με τον νεαρό…

Σε φυλάκιση δύο ετών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης καταδικάστηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου μια 40χρονη γυναίκα και ο 21χρονος γιός της, διότι φιλοξενούσαν στο σπίτι ανήλικη που ήταν ερωτευμένη μαζί του παρά τη διαφωνία των γονέων της και κρίθηκαν ένοχοι για αρπαγή ανηλίκου.
Τον Σεπτέμβριο του 2016, η 14χρονη έλεγε ότι είχε σχέση με τον 21χρονο, παρά το γεγονός ότι στην κατάθεση της στο δικαστήριο υποστήριξε ότι δεν είχαν έλθει σε συνουσία και πήγαινε και έμενε στο σπίτι του στη Νέα Ιωνία, δηλώνοντας ερωτευμένη μαζί του… Τόσο η 40χρονη μητέρα του, όσο και ο νεαρός, την δεχόταν χωρίς να υπάρχει συναίνεση από τους γονείς της οι οποίοι μάλιστα τους τηλεφώνησαν να μην δέχονται την επίσκεψη της κόρης τους, ενώ στη συνέχεια πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν το γεγονός. Αστυνομικοί έκαναν συστάσεις στη 40χρονη και τον 21χρονο για να κρατήσουν μακριά το ανήλικο κορίτσι.
Στην κατάθεση τους στο Δικαστήριο οι γονείς της ανήλικης είπαν πως δεν επιθυμούν την ποινική δίωξη της μητέρας και του νεαρού, ο οποίος μάλιστα παντρεύτηκε και διαμένει στην Αθήνα, αλλά ο πρόεδρος τους επέβαλλε ερήμην ποινή δύο ετών με τριετή αναστολή και δικαίωμα άσκησης έφεσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.