«Μνημείο ντροπής για τον Εμπορικό Σύλλογο»

Οι δηλώσεις του προέδρου, σημειώνει η «Αγωνιστική Συνεργασία»

«Η λέξη «ντροπή» είναι λίγη για να περιγράψει τα όσα ανέφερε σε δηλώσεις του ο Απ. Οντόπουλος, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου,για την συγκλονιστική, τεράστια σε συμμετοχή απεργιακή συγκέντρωση στην πόλη μας και σε όλη τη χώρα.Αποτελούν μνημείο ντροπής για τον Εμπορικό Σύλλογο!» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Βόλου».
Όπως τονίζει, «με περισσό θράσος χαρακτήρισε όσους οργάνωσαν την απεργιακή συγκέντρωση ως ανήθικους που καπηλεύονται τη μνήμη των νεκρών.Ως άλλο ένα παπαγαλάκι της κυβέρνησης κουνάει το δάχτυλο σε όσους «τόλμησαν» να μιλήσουν για μισθούς και δικαιώματα, όσους ανέδειξαν τις πολιτικές και άλλες ευθύνες για το έγκλημα, αντί να περιοριστούν στη «σιωπηλή διαμαρτυρία».
Η τεράστια συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση έδωσε αποστομωτική απάντηση σε όσους επιχείρησαν να την υπονομεύσουν όπως ο θλιβερός πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου. Ήταν απάντηση σε όσους ήθελαν αυτή η απεργία να μετατραπεί σε μια «σεμνή τελετή» για το έγκλημα στα Τέμπη και να μείνει στο απυρόβλητο η πολιτική που «εκτροχιάζει» κάθε πλευρά της ζωής μας.
Όλοι όσοι συμμετείχαμε στις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις, δώσαμε όρκοστη μνήμη των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους πως δεν θα αφήσουμε αυτό το έγκλημα να ξεχαστεί, ούτε να συγκαλυφθεί. Η πολιτική που αντιμετωπίζει ως κόστος την ανθρώπινη ζωή και την ασφάλεια μας, θα πάρει αγωνιστική απάντηση.Με τη δράση μας, να γίνουμε ο χειρότερος εφιάλτης όλων αυτών που τρέμουν την αγωνιστική διεκδίκηση των μικρών επαγγελματιών ενάντια στους επιχειρηματικούς ομίλους και τις κυβερνήσεις τους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.