Μνημόνιο συνεργασίας του ΠΘ με τον ΣΒΘΣΕ για ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και ενίσχυση της έρευνας

Πρωτόκολλο συνεργασίας υπέγραψε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, μέλος του Enterprise Europe Network Hellas.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης με τίτλο “Ψηφιακή εποχή, Τεχνητή Νοημοσύνη & Τεχνοηθική”, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος στον Βόλο υπογράφηκε το σχετικό πρωτόκολλο συνεργασίας από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιο Συριανό και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Χαράλαμπο Μπιλλίνη, συνδέοντας τα δύο μέρη  σε μια στενή συνεργασία.

«Επιδιώκουμε τη συνένωση των δυνάμεών μας, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειριών που έχουμε αποκομίσει από τη μέχρι τώρα δραστηριοποίησή μας.

Με αυτήν την συνεργασία, θέλουμε να αναλάβουμε κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες, παρέχοντας αμοιβαίες διευκολύνσεις με σκοπό την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, την ενίσχυση της έρευνας, καθώς και την εξοικείωση των νέων επιστημόνων με την επιχειρηματική σκέψη», τόνισε σε σχετική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Μπιλλίνης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.