Μοίρασαν παραμύθια σε μικρούς μαθητές για στην ασφάλεια στο διαδίκτυο

Τα μέλη του Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων

Ολοκληρώθηκε η δράση  του Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ) να δωρίσει και να προσφέρει παιδικά βιβλία τα όποια έχουν σχέση με τα πρώτα τους βήματα στο διαδίκτυο και την ασφάλεια που τους παρέχουν οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί τους.

Το εικονογραφημένο παραμύθι με τίτλο «Ο Σίφης ο ποντικός και το διαδίκτυο» ήταν μια χορηγία στο ΣΟΕΔ από τον Διευθυντή Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Βασίλη Παπακώστα. Οι δωρεές έγιναν στα παρακάτω Νηπιαγωγεία – Δημοτικά: 2θεσιο Νηπιαγωγείο Αεροδρόμιου (111 ΠΜ), 8ο Νηπιαγωγείο Λάρισας, 2ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, 5ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας, 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας, 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγριάς, 2ο Δημοτικό Σχολείο Λεχωνιών .

Το Σωματείο ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία και την φιλόξενη υποδοχή τους Διευθυντές/Διευθύντριες  των Σχολείων κα. Χρυσούλα Πάπια, κα Θεοδώρα Καλλας, κα Δέσποινα Μουζαλα, κ. Γεώργιο Νανο, κ. Γιάννη Σαμαρα, κα Ζωή Γεροσταθη, κ. Αποστολο Κατσιφο, αλλά και τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Γεώργιος Πολύζο, τον κ. Αντώνη Αντωνίου και τον Διοικητή της 111 ΠΜ Σμήναρχο κ. Κωνσταντίνο Τζοβάρα για την συμβολή τους στην υλοποίηση της δράσης.  Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τους μαθητές των Σχολείων  που δέχτηκαν με χαρά τα μέλη του ΣΟΕΔ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.