Μοίρασε δώρα στους Βολιώτες η ΟΕΒΕΜ- Μήνυμα για στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας

Παρέα με τον Άγιο Βασίλη μέλη της ΟΕΒΕΜ βγήκαν χθες στο κέντρο του Βόλου και μοίρασαν δώρα στους Βολιώτες. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.Μαγνησίας με την στήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας μοίρασε Χριστουγεννιάτικα κουτάκια με εδέσματα στο κέντρο της εστίασης του Βόλου (Κουμουνδούρου, Τ.Οικονομάκη, Παραλία, κτλ), αρκετά από τα οποία είχαν και από ένα δώρο τοπικής επιχείρησης.

Η κίνηση αυτή της ΟΕΒΕΜ έγινε για να στηρίξει την τοπική επιχειρηματικότητα, ενώ επιλέχθηκε για να γίνει η διανομή των δώρων το κέντρο του Βόλου, η”καρδιά” της εστίασης, που όπως επισημάνθηκε από τα μέλη της Ομοσπονδίας, δέχτηκε μεγάλο πλήγμα λόγω της πανδημίας και συνεχίζει να αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Στην δράση αυτή παρούσα ήταν η πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ κ. Δώρα Καναβιτσά, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Πλουμιστός και η Γεν. Γραμματέας κ. Ευαγγελία Διανελλάκη, όπου έστειλαν μήνυμα στήριξης σε όλους τους επαγγελματίες της εστίασης αλλά και όλους τους επαγγελματίες των πληττόμενων κλάδων.

Με τη συμβολική αυτή κίνηση κάλεσαν τον κόσμο να στηρίξει τις τοπικές επιχειρήσεις, προκειμένου αυτές να επιβιώσουν. Αντίστοιχη κίνηση θα γίνει και στον πεζόδρομο του Βελεστίνου, εκεί που εδρεύει ο αντίστοιχος Σύλλογος Επαγγελματιών και μέλος της ΟΕΒΕΜ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.