Μόλις … έθεσε σε εφαρμογή σχέδιο δράσης για τον COVID 19 ο Δ. Βόλου στους χώρους εργασίας

Προκειμένου να προστατευθεί η υγεία του προσωπικού και των επισκεπτών

Σχέδιο Δράσης – Πρωτόκολλο Διαχείρισης κρούσματος COVID 19 έθεσε μόλις… σε εφαρμογή ο Δήμος Βόλου για τους χώρους εργασίας και στις 22 Οκτωβρίου, ορίστηκε συντονιστής διαχείρισης κρουσμάτων COVID 19 στις υπηρεσίες του Δήμου Βόλου, ο προϊστάμενος του Τμήματος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Πανταζής Χρυσοβαλάντης, κλάδου ΠΕ Διοικητικού και/ή Οικονομικού, με αναπληρώτριά του, σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος την υπάλληλο του ιδίου Τμήματος κ. Καζανίδου Μαρία, κλάδου ΠΕ Διοικητικού και/ή Οικονομικού.
Ως υπεύθυνος υλοποίησης και εφαρμογής του ως άνω Σχεδίου Δράσης- Πρωτοκόλλου του Δήμου, ορίστηκε ο προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης του Δήμου Βόλου κ. Ευστάθιος Νικηφόρου, με τις αρμοδιότητες που περιγράφονται στο Σχέδιο Δράσης του Δήμου Βόλου Πρωτόκολλο Διαχείρισης Κρούσματος COVID 19 (Οκτώβριος 2020). Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του, οι αρμοδιότητες αυτές θα ασκούνται από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Βόλου κ. Στυλιανό Διαμαντίδη.
Σκοπός του σχεδίου διαχείρισης περιστατικού COVID-19 είναι η καθιέρωση ενός κοινού και ομοιόμορφου πλαισίου για την αντιμετώπιση του COVID-19 σε όλους τους χώρους λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου Βόλου , προκειμένου να προστατευθεί η υγεία του προσωπικού που υπηρετεί με οποιαδήποτε σχέση εργασίας καθώς και των επισκεπτών, όπως επίσης και για την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου, στην περίπτωση που το ως άνω προσωπικό ή μέλη της οικογένειας τους εμφανίσουν συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού (βήχα, πυρετό, δύσπνοια, αίσθηση κόπωσης, μυϊκούς πόνους κλπ) ήπια ή πιο σοβαρά.
Η παρούσα διαδικασία αφορά στο προσωπικό του Δήμου Βόλου, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, που απασχολείται στους χώρους και στις εγκαταστάσεις του Δήμου, στους εργαζόμενους που πραγματοποιούν εξωτερικές εργασίες, στους πολίτες που επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις των υπηρεσιών του Δήμου, στους συνεργάτες – παρόχους υπηρεσιών, έργων ή προμηθειών που προσέρχονται στις εγκαταστάσεις των υπηρεσιών του Δήμου για την εκτέλεση των εργασιών τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.