Μόλις έξι άτομα το προσωπικό στον ξενώνα νοσηλείας «Αριάδνη»

Όπως έγινε γνωστό σε επίσκεψη της υποψήφιας Δημάρχου Βόλου Ν. Καπούλα και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στη δομή

Επίσκεψη στον ξενώνα βραχείας νοσηλείας «Αριάδνη» πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη πόλη» Νάνσυ Καπούλα, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ξενώνας, σύμφωνα τον υπεύθυνο του ξενώνα Ιωάννη Γκόλτσο, είναι η έλλειψη προσωπικού, με αποτέλεσμα ν’ απασχολούνται μόλις έξι άτομα προσωπικό και να υπερβάλλουν εαυτόν, κάνοντας διπλές βάρδιες, ώστε να μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες των ασθενών.
Από την πλευρά της η υποψήφια Δήμαρχος Νάνσυ Καπούλα τόνισε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να δημιουργηθεί, αφενός ένα δίκτυο συνεργασίας όλων των υπηρεσιών υγείας με το Δήμο Βόλου και αφετέρου ένα δίχτυ προστασίας του Δήμου στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Να σημειωθεί πως ο ξενώνας Αριάδνη φιλοξενεί άτομα από έξι μήνες έως ένα έτος, ενώ δυσκολία αντιμετωπίζεται στην εύρεση δομής για τη μετέπειτα φιλοξενία τους.
Την επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη πόλη» Νάνσυ Καπούλα συνόδευσαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Έφη Αντωνίου, Δημήτρης Βαΐτσης, Αγγελική Γιοβάννη – Μπέη, Αλέκα Κουτίνα, Βίκυ Μήτρου, Αριστέα Μπουρτζή και Σοφία Πιταράκη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.