Μοναδικές στιγμές στην τελετή αποφοίτησης της Γ’ Λυκείου του 2ου Πρότυπου Γενικού Λυκείου Βόλου

Μια αξέχαστη τελετή αποφοίτησης για τη Γ’ Λυκείου του 2ου Προτύπου Γενικού Λυκείου Βόλου βίωσαν απόφοιτοι και εκπαιδευτικοί. Παρά τη ζέστη που επικρατούσε, η αγάπη και η συγκίνηση γέμισαν την αίθουσα, καθώς απόλαυσαν όλοι μαζί κάθε στιγμή που μοιραστήκαν οι εκπαιδευτικοί με τους αγαπημένους τους μαθητές και τους γονείς τους.

Οι στιγμές στα βίντεο και η μουσική σύνθεση των εκπαιδευτικών Δημήτρη Παπανικολάου και Χάρη Κοσμά, θύμισαν σε όλους τα ευτυχισμένα χρόνια που μοιραστήκαμε. Η συγκίνηση ήταν διάχυτη εξαιτίας των όσων ακούστηκαν από τους εκπαιδευτικούς,  λόγια αγάπης, αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης, αλλά και  αναγνώριση και την ευγνωμοσύνη που εξέφρασαν οι μαθητές.

«Αγαπητοί μας απόφοιτοι, αυτή η στιγμή είναι η κορύφωση της προσπάθειάς σας και η αφετηρία για να ακολουθήσετε τα όνειρά σας στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας. Με την αφοσίωσή σας κατακτήσατε γνώσεις και εμπειρίες που θα σας συνοδεύουν πάντα. Σήμερα, σας παρακινούμε να εξερευνήσετε νέους δρόμους και να κατακτήσετε τα όνειρά σας με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς σας για την αδιάλειπτη υποστήριξή τους και την αγάπη τους. Τους ευχαριστούμε για τη σπουδαία ευκαιρία που μας έδωσαν να σας διδάξουμε και να σας καθοδηγήσουμε. Σας ευχόμαστε καλή τύχη σε κάθε σας επόμενο βήμα και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσετε να επιτυγχάνετε σε κάθε σας στόχο. Με τις καλύτερες ευχές για ένα λαμπρό και επιτυχημένο μέλλον», σημείωσαν χαρακτηριστικά ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.