«Μονίμως κακή η εικόνα της παιδικής χαράς στο Ελικοδρόμιο με φθορές και σκουπίδια»-Νέα καταγγελία γονέα (φωτογραφίες)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Υπογραμμίζοντας κατεστραμμένες υποδομές και έλλειψη φροντίδας

Την εικόνα που αποτυπώνεται στις φωτογραφίες αντίκρισαν το απόγευμα της Τρίτης 17/03 γονείς που βρέθηκαν στην παιδική χαρά του Ελικοδρομίου, προκειμένου να παίξουν τα παιδιά τους, όπως σημειώνει γονέας, κάνοντας λόγο για μόνιμη κατάσταση εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, ο τάπητας ασφαλείας στον χώρο εμφανίζεται φθαρμένος και σκισμένος, χωρίς να έχει αντικατασταθεί, παρά τις συνεχείς οχλήσεις των γονέων προς την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Η κατάσταση αυτή, όπως επισημαίνεται, καθιστά τον χώρο ιδιαίτερα επικίνδυνο για την πρόκληση ατυχήματος, ενώ την ίδια στιγμή, προβλήματα καταγράφονται και στις υποδομές ύδρευσης, καθώς η βρύση της παιδικής χαράς δεν λειτουργεί, ενώ όταν λειτουργούσε, σύμφωνα με την καταγγελία σημειωνόταν πλημμύρα στον χώρο, εξαιτίας βουλωμένης αποχέτευσης. Παράλληλα, γίνεται λόγος για κατεστραμμένη πινακίδα στην είσοδο της παιδικής χαράς, αλλά και για σκουπίδια διάσπαρτα σε όλο τον χώρο.

«Η παιδική χαρά του Ελικοδρομίου είναι ένας χώρος που φιλοξενεί δεκάδες παιδιά κάθε ημέρα… Αλίμονο αν κάθε ημέρα αντικρίζουν αυτή την εικόνα και παίζουν κάτω από αυτές τις συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής. Εν κατακλείδι, έτσι είναι οι πιστοποιημένες και ασφαλείς παιδικές χαρές, που συνεχώς διαφημίζουν από τον Δήμο;» σημειώνει ο γονέας που προχώρησε στην αποτύπωση της εικόνας της παιδικής χαράς στο Ελικοδρόμιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.