Νέα Αγχίαλος: Αυνανίστηκε μπροστά σε 13χρονο κορίτσι- «Μαμά μου έκανε «ψιτ» για να τον βλέπω»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 64χρονος κατηγορούμενος

Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κάθισε ένας 64χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διαμένει στη Ν. Αγχίαλο και ασχολείται με αγροτικές εργασίες, καθώς υπεβλήθη μήνυση εναντίον του για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, μιας και αυνανίστηκε μπροστά σε ένα 13χρονο κορίτσι.

Στο Δικαστήριο βρέθηκε σήμερα η μητέρα του κοριτσιού, η οποία κατέθεσε ότι ο 64χρονος είναι γείτονας της οικογένειας. Είπε ότι την Παρασκευή 31 Ιουλίου η ίδια ήταν στο σπίτι με τον σύζυγό της και την κόρη της . Γύρω στις 11-11:30 το βράδυ το νεαρό κορίτσι βγήκε στην αυλή και αντίκρισε τον άνδρα να αυνανίζεται.
«Φορούσε την μπλούζα του και είχε βγάλει το παντελόνι και το εσώρουχο. Ήταν στο παράθυρο του σπιτιού του και είχε το φως ανοιχτό. Το έκανε επίτηδες. Το παιδί ήρθε στο σπίτι τρομαγμένο και μου είπε «μαμά μου έκανε «ψιτ» για να τον βλέπω», είπε η μητέρα και σημείωσε στο δικαστήριο ότι το περιστατικό αυτό έχει ξανασυμβεί με τον γείτονά της. Ωστόσο, την προηγούμενη φορά τον είδε μόνο η ίδια και μόλις την αντιλήφθηκε, ανέβασε το παντελόνι του και γύρισε προς το ψυγείο, κάνοντας σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Μόλις η 13χρονη ενημέρωσε τη μαμά της για το περιστατικό, εκείνη βγήκε έξω και μόλις την αντίκρυσε, ο 64χρονος ανέβασε το παντελόνι του και έσβησε το φως, σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας. «Δεν ντρέπεσαι;», του είπε η μητέρα κι εκείνος της απάντησε, κατά δήλωσή της «δεν θα το κάνω άλλη φορά, συγνώμη».
«Την κοιτούσε την κόρη μου, το έκανε επίτηδες» είπε ξανά η μητέρα και ανέφερε ότι πήγε στην αστυνομία να καταγγείλει το περιστατικό, καθώς φοβάται να αφήσει μόνη της την 13χρονη κόρη της έξω από το σπίτι.
Από την πλευρά του ο 64χρονος κατηγορούμενος αρνήθηκε το συμβάν και είπε πως μόλις είχε γυρίσει από το καφενείο, έκανε μπάνιο και κάθισε ντυμένος στο μπαλκόνι. Σημείωσε ότι ζει 16 χρόνια στην Αγχίαλο, εργάζεται στα χωράφια και δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα.
Ωστόσο, ζητώντας το ποινικό του μητρώο φάνηκε πως ο 64χρονος είχε κριθεί ένοχος για κλοπή με ποινή φυλάκισης 8 μηνών.
Η Εισαγγελέας ήταν καταπέλτης εναντίον του, λέγοντας ότι δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τη συνομιλία που κατέθεσε ότι είχαν η μητέρα, η οποία αντιλήφθηκε την απρεπή του συμπεριφορά, με τη μητέρα να του ζητά τον λόγο κι εκείνος να δηλώνει συγνώμη σύμφωνα με την καταγγέλλουσα.
Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο σε 8 μήνες φυλάκιση με έκτιση των 30 ημερών και αναστολή του υπολοίπου για 3 χρόνια, ενώ η έφεση δεν θα έχει αναστέλλουσα δήλωση.

 

Δήμητρα Παλαιοδημοπούλου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.