N. Οικονόμου προς Φ. Γεννηματά: «Έλλειμμα δημοκρατίας στην πόλη»

Συνάντηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ με κομματικά στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, στη διάρκεια της οποίας, η κα Γεννηματά, ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο Βόλου από την επικεφαλής της α’ ελάσσονος μειοψηφίας Νατάσα Οικονόμου, η οποία έκανε λόγο για έλλειμμα δημοκρατίας και διασυρμό όποιων έχουν αντίθεση άποψη από τη Δημοτική Αρχή Μπέου.
Η Φώφη Γεννηματά άκουσε τις απόψεις πρώην δημάρχων και των περιφερειακών δημάρχων για την Αυτοδιοίκηση.

Πιο συγκεκριμένα, για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Βόλο τα τελευταία δυο χρόνια, με την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου από την ομάδα Μπέου, ενημέρωσε την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά η Νατάσα Οικονόμου, τονίζοντας ότι «ζούμε με όρους Παλέρμο στο Βόλο. Υπάρχει έλλειμμα δημοκρατίας και λιντσάρεται όποιος έχει αντίθετη άποψη από τη δημοτική αρχή».
Η ίδια υποστήριξε, ότι υπάρχει ανοχή και κάλυψη της κατάστασης από άλλους πολιτικούς φορείς, κατονομάζοντας ανοιχτά τη Ν.Δ. «Φαίνεται σαν να μην υπάρχει κράτος. Τόσο η αστυνομία, όσο και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, φαίνεται ότι καλύπτουν σε ορισμένες περιπτώσεις αυτή την κατάσταση», είπε και υπογράμμισε την ανάγκη μιας πλατιάς αυτοδιοικητικής συμμαχίας που θα δημιουργήσει τις συνθήκες αλλαγής στην πόλη του Βόλου.
Απάντηση του Δ. Βόλου
Σε απάντηση του Δ. Βόλου, αναφορικά με τα λεγόμενα της κας Οικονόμου, ο δήμος Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «φυσικά και δεν θα μπούμε στον κόπο να απαντήσουμε στις τετριμμένες αθλιότητες της εκπροσώπου του πολιτικού περιθωρίου, Νατάσσας Οικονόμου, που απεγνωσμένα προσπαθεί να συντηρηθεί στην επικαιρότητα, συκοφαντώντας και υβρίζοντας. Απλώς θα επισημάνουμε ότι εμείς είμαστε μια ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη, τιμηθήκαμε από τους πολίτες του Βόλου ακριβώς γιατί δεν είχαμε καμία κομματική στήριξη, σε αντίθεση με την ίδια και το σάπιο πολιτικό κατεστημένο που, επάξια είναι η αλήθεια, εκπροσωπεί και αγωνιζόμαστε για το καλό της πόλης χωρίς να υπακούμε σε κομματικά κελεύσματα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.