Ν. Ιωνία: Πέθανε παλιός δημοτικός σύμβουλος

Πέθανε, σε ηλικία 77 ετών ο Γιώργος Κοντάκης, συνταξιούχος υδραυλικός, από τη Νέα Ιωνία, ο οποίος διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος επί Ανδρέα Βαλαχή, ενώ διακρίθηκε για τους κοινωνικούς του αγώνες. Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη στις 10.30 στην Ευαγγελίστρια.
Είναι χαρακτηριστικό το αποχαιρετιστήριο του συμπολίτη γιατρού Μιχάλη Μεϊκόπουλου για τον άνθρωπο Γ. Κοντάκη «άλλη μια χαρακτηριστική φυσιογνωμία της αγαπημένης μας Νέας Ιωνίας Βόλου, έφυγε από κοντά μας. Μεγαλώσαμε στις ίδιες γειτονιές στα προσφυγικά, συναντιόμασταν στο φαρδύ ,στο γήπεδο ,στο καφενείο. Φίλοι οι γονείς μας οι αξέχαστοι το Αλεκάκι και ο Μάνθος ,σύντροφοι στους αγώνες για μια άλλη κοινωνία , εμπνεόμενοι από τα ιδανικά της κομμουνιστικής αριστεράς.
Ο Γιώργος όπως και ο πατέρας του ,πάντα έμπαιναν στα μικρά προσφυγικά σπιτάκια όταν τους καλούσαν για υδραυλικά προβλήματα που παρουσίαζαν και προσπαθούσαν να βοηθήσουν κάθε άνθρωπο . Εκείνα τα χρόνια δεν υπήρχαν πολλοί υδραυλικοί και το όνομα Κοντάκης ήταν στενά συνυφασμένο με υδραυλικός.
Μεγάλη του αγάπη η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ που πάντα ήταν κοντά της. Αγωνίσθηκε για το δίκαιο των πολλών .Ο γιος του Μάνθος Κοντάκης, συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση, στα χνάρια του πατέρα και του παππού του και στο επάγγελμα και στη κοινωνία. Θα μας λείπει. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του ,που μέχρι τη τελευταία στιγμή, στάθηκε δίπλα του. Καλό ταξίδι Γιώργο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.