Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας: «Τα παιδιά μας θα ζήσουν αυτή τη ζούγκλα των εργασιακών σχέσεων»

Κινητοποίηση στον Βόλο με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο

Συμβολική κινητοποίηση πραγματοποίησε σήμερα το πρωί το Ν.Τ. Μαγνησίας της ΑΔΕΔΥ, στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, με σκοπό τη διαμαρτυρία απέναντι στο εργασιακό νομοσχέδιο, που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή.
Ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας, Φίλιππος Κωνσταντινίδης, έδωσε τον παλμό της κινητοποίησης λέγοντας πως «οι κινητοποιήσεις που γίνονται αφορούν ολόκληρη την κοινωνία». Μιλώντας για τους λόγους της συγκέντρωσης δήλωσε: «Είμαστε αλληλέγγυοι και στο ιδιωτικό τομέα, αλλά και απέναντι στα παιδιά μας που θα ζήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα αυτή τη ζούγκλα των εργασιακών σχέσεων».
Όσον αφορά την «με αρνητικό πρόσημο», όπως δήλωσε, συμμετοχή στην κινητοποίηση, η αλλαγή της ώρας στη στάση εργασίας σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό από το μεσημέρι να μεταφερθεί το πρωί, σε συνδυασμό με την χθεσινή προσπάθεια να θεωρηθεί παράνομη η 24ωρη στάση απεργίας, δημιούργησαν «αρρυθμία και προβληματισμό», ανέφερε.
Από την δική του πλευρά, ο Προϊστάμενος της Επιθεώρησης Εργασίας, κ. Κωνσταντίνος Μαυρουδής, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «Οι αγώνες που γίνονται από εμάς ως επιθεώρηση είναι για τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων των εργαζόμενων και για την εργασιακή ειρήνη. Η αξιοπρέπεια δεν είναι κάτι που παζαρεύεται. Πρέπει όλοι να έχουμε κατά νου ότι ο ανθρώπινος παράγοντας είναι το Α και το Ω».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.