Να πληρώσουν τα τέλη ταξινόμησης καλούνται 3500 ιδιοκτήτες Ι.Χ. στη Μαγνησία

Έκτακτη συγκέντρωση των θιγόμενων αύριο στο Εργατικό Κέντρο

Το χειρότερο σενάριο φαίνεται να ισχύει για τους 3500 περίπου ιδιοκτήτες Ι.Χ. αυτοκινήτων στη Μαγνησία, που καλούνται να πληρώσουν ξανά τα τέλη ταξινόμησης για αυτοκίνητα που είχαν αγοράσει το 2000 και το 2001.

Ο εκπρόσωπος των ιδιοκτητών Γιάννης Μαστρογιάννης δήλωσε στην ΕΡΤ Βόλου, ότι σύμφωνα με την τελευταία που είχε, δεν μπορεί να προχωρήσει τελικά, η επίλυση του θέματος με νομοθετική ρύθμιση, όπως αρχικά υπήρχε δέσμευση και ως εκ τούτου καλούνται να ξαναπληρώσουν τα τέλη ταξινόμησης που είναι από 80 έως και 300 € για κάποιες περιπτώσεις.

Μετά την εξέλιξη αυτή, αύριο Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί έκτακτη συγκέντρωση των θιγόμενων, στις 10 το πρωί, στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, προκειμένου να αποφασίσουν τις μελλοντικές τους κινήσεις, ενώ είναι πολύ πιθανό, να προχωρήσουν και σε αποκλεισμό της ΔΟΥ Βόλου.

Ο κ. Μαστρογιάννης έκανε λόγο για εμπαιγμό από πλευράς των τοπικών βουλευτών, στους οποίους απευθύνθηκαν εδώ και μήνες, λαμβάνοντας μάλιστα τη διαβεβαίωση ότι το ζήτημα θα διευθετηθεί, είτε με νομοθετική ρύθμιση, είτε θα δοθεί διοικητικά λύση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.