Νάνσυ Καπούλα: Επενδύουμε στη συνεργασία με τους οδοντιάτρους

Μπορούμε να κάνουμε σπουδαίο κοινωνικό έργο, τόνισε η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου

Δίαυλο επικοινωνίας με τον Δήμο Βόλου, στο κομμάτι της προληπτικής οδοντιατρικής και της ενημέρωσης του πληθυσμού της πόλης, ζήτησαν οι εκπρόσωποι του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας από την υποψήφια Δήμαρχο Βόλου και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυ Καπούλα, στη συνάντηση που πραγματοποίησαν.
«Επενδύουμε στη συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας, διότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαίο κοινωνικό έργο. Χωρίς διακρίσεις, πρέπει οι δημότες να αισθάνονται ότι υπάρχει ο Δήμος δίπλα τους. Το ανθρώπινο δυναμικό της πόλης μας είναι υψηλού επιπέδου και προσφέρει τις υπηρεσίες του εθελοντικά. Ωστόσο, ο εθελοντισμός δεν μπορεί να λειτουργήσει, εάν δεν βρίσκεται υπό την αιγίδα και τον συντονισμό του Δήμου», τόνισε η επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυ Καπούλα.
Επίσης, οι οδοντίατροι ζήτησαν τη στήριξη του Δήμου σε ημερίδες και συνέδρια που διοργανώνουν, όπως το τριήμερο Πανθεσσαλικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο, το 2020.
Από την πλευρά της, η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου κ. Νάνσυ Καπούλα υπογράμμισε πως «σε κάθε συνέδριο ο Δήμος πρέπει να είναι «παρών», είτε προσφέροντας ένα γεύμα που θα προβάλλει το τουριστικό προϊόν, με σκοπό την ανάπτυξη του τουρισμού, είτε παραχωρώντας αίθουσες και βοηθώντας στις μετακινήσεις».
Ένα ακόμη από τα αιτήματά τους, ως ένας σημαντικός κρίκος στην αλυσίδα της υγείας, είναι η νέα δημοτική αρχή να ασχοληθεί με τη δέουσα σοβαρότητα για τα θέματα της ανακύκλωσης και του περιβάλλοντος.
Την επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυ Καπούλα συνόδευσε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Β. Νιαβή, ενώ τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας εκπροσώπησαν η πρόεδρος και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» Τ. Κλάρα, ο αντιπρόεδρος Θωμάς Χαβδούλας, η ταμίας Λίλη Πουλτσίδη και το μέλος Τιμολέων Ξάνθος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.