Νάνσυ Καπούλα: «Συνεχίζουμε με πολιτικό πολιτισμό, ήθος και αξιοπρέπεια»

Το μέχρι στιγμής εκλογικό αποτέλεσμα, το οποίο ωστόσο δίνει ένα ισχυρό ποσοστό στον Αχ. Μπέο, σχολίασε η επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυ Καπούλα μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΕΝΑ 102,5 και στον Δημήτρη Καρεκλίδη.

Η ίδια δεν απέφυγε να μιλήσει για την εξέλιξη αυτή στο Δήμο Βόλου, ενώ υπογράμμισε πως η παράταξή της θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τις θέσεις της με ήθος και πολιτικό πολιτισμό.
Αναλυτικά η δήλωση της κ. Καπούλα είναι η εξής: «Αυτό είναι το αποτέλεσμα και είναι σεβαστό. Έχει κλείσει το ζήτημα, εμείς κάναμε έναν όμορφο προεκλογικό αγώνα. Αυτό που έχω να τονίσει είναι ότι το νέο δημοτικό συμβούλιο, με τον ίδιο τρόπο που εκπροσωπήσαμε όλο αυτό τον καιρό την υποψηφιότητά μας, με τον ίδιο τρόπο θα εκπροσωπήσουμε και τη θέση μας εκεί μέσα, με πολιτικό πολιτισμό, με ήθος και με αξιοπρέπεια, λέγοντας την αλήθεια. Από εκεί και πέρα αυτό που έχω να τονίσω είναι ότι καλό θα είναι και η εκ νέου δημοτική αρχή να μάθει λίγο από τον πολιτικό πολιτισμό, ώστε η πόλη να δει καλύτερες μέρες. Εμείς είμαστε εκεί για να συνθέτουμε κι όχι να αποσυνθέσουμε την πόλη μας».

Αναφορικά με το εάν έπεισε ή όχι ο συνδυασμός «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» η κ. Καπούλα σημείωσε σχετικά: Ο καθένας βάζει το λιθαράκι του. Η αυτοδιοίκηση αυτό ορίζει και αυτό θα κάνουμε και ο καθένας θα εισπράττει το θετικό ή το αρνητικό αποτύπωμα. Μπαίνουμε για να δουλέψουμε στο δημοτικό συμβούλιο. Θα δουλέψουμε με το δικό μας τρόπο, όπως κάναμε πάντα. Αυτό είναι η αυτοδιοίκηση».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.