Ναι της πλειοψηφίας στην εκμίσθωση για το Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο

Από το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου που συνεδρίασε εκτάκτως

Με θετική ψήφο των συμβούλων της πλειοψηφίας, ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου στη σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του, την απόφαση για εκμίσθωση μέρους της Πλατείας Ρήγα Φεραίου για τη λειτουργία Χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου, μετά την απόρριψη της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν μόνο οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Χαυτούρας, κάτι που σχολίασε ο εκτελών χρέη δημάρχου Θάνος Θεοδώρου.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Μουλάς είπε ότι το κατεπείγον της συνεδρίασης, έγκειται στο γεγονός του κινδύνου ματαίωσης πλήθος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων που έχουν ήδη προγραμματιστεί για τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο, λόγω απόρριψης της υπ’ αριθμ. 534/2017 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας.

Ενημερώνοντας τους συμβούλους ο Θάνος Θεοδώρου είπε ότι δεν είναι αρμοδιότητα της Δημοτικής Αρχής να κρίνει αποφάσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και έστειλε το μήνυμα ότι «όποιος κρίνει κρίνεται».

Για την απουσία των αντιπολιτεύσεων ο εκτελών χρέη δημάρχου είπε ότι μάλλον δεν τους ενδιαφέρουν τα ωραία πράγματα που γίνονται στην πόλη μας και θα μείνουν στις ιστορία ως οι μόνες αντιπολιτεύσεις που δεν τους ενδιαφέρει η ανάπτυξη της πόλης, κάτι που φαίνεται καθημερινά από τις καταγγελίες που κάνουν σε βάρος της Δημοτικής Αρχής.

Τελικά, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την εκμίσθωση μέρους της Πλατείας Ρήγα Φεραίου για τη λειτουργία Χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.