Νέα δρομολόγια στις γραμμές Κατηχώρι-Σταγιάτες-Ανακασιά-Άλλη Μεριά

Το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου Α.Ε. «ανταποκρινόμενο στο πάγιο αίτημα των δημοτών των περιοχών Κατηχωρίου, Σταγιατών, Ανακασιάς και Άλλης Μεριάς για αύξηση των δρομολογίων στις παραπάνω περιοχές», όπως αναφέρει «διπλασιάζει τα δρομολόγια του από την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 ενώ από τους καλοκαιρινούς μήνες ανάλογη κίνηση θα γίνει και για την γραμμή Νο 6 για τα δρομολόγια από και προς Αλυκές και Άγιο Στέφανο.
«Πιο συγκεκριμένα, πρόσφατα το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου Α.Ε. προχώρησε στην προμήθεια ενός mini bus για την εξυπηρέτηση των δρομολογίων των περιφερειακών περιοχών του πολεοδομικού συγκροτήματος καθώς από τα συμβατικά λεωφορεία ήταν δύσκολη πολλές φορές η πρόσβαση στις εν λόγω περιοχές.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε στις Αηδονοφωλιές (τέρμα Νο4) να δημιουργηθεί σταθμός μετεπιβίβασης ώστε το λεωφορείο της γραμμής Νο4 (Άνω Βόλος) που θα φτάνει εκεί θα συνδέεται με το mini bus που θα εξυπηρετεί την γραμμή Νο 4 (Κατηχώρι-Σταγιάτες) και την γραμμή Νο7 (Άλλη Μεριά) και έτσι τα δρομολόγια θα διπλασιαστούν .
Να σημειωθεί εδώ ότι θα δημιουργηθεί και δεύτερος σταθμός μετεπιβίβασης στην λεωφόρο Αθηνών στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΟΑΕΔ – στόχος του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου – είναι να τεθεί σε λειτουργία από την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν – ώστε να αυξηθούν τα δρομολόγια της γραμμής Νο6 από και προς Αλυκές και Άγιο Στέφανο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.