Νέα καταγγελία για ρινορραγίες και πονοκεφάλους σε παιδιά…

Στην Επιτροπή Αγώνα Πολιτών, από έντονη μυρωδιά καμένου πλαστικού

Νέα καταγγελία δέχτηκε χθες η «Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών», για ρινορραγίες και πονοκεφάλους στα παιδιά συμπολίτη, κατά τη διάρκεια της έντονης πρωινής μυρωδιάς καμένου πλαστικού, αναφέρει σε ανάρτησή της η Επιτροπή Αγώνα.
Στην ανάρτησή τη η Επιτροπή καλεί τους αρμόδιους να επιληφθούν, ζητά από όποιον συμπολίτη έχει ανάλογο περιστατικό υπόψη να μη διστάσει να το καταγγείλει και τους προτρέπει να απευθυνθούν άμεσα στο Νοσοκομείο Βόλου και να κάνουν καταγγελία στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.
Ανάλογες καταγγελίες είχε γνωστοποιήσει στις 3 Σεπτεμβρίου το μέλος της Επιτροπής Μάρκος Βαξεβανόπουλος, που είχε καταγγείλει ότι “η πόλη έχει καταστεί θάλαμος αερίων. Έχουμε ξεκινήσει έναν αγώνα κατά της καύσης απορριμμάτων από την ΑΓΕΤ, η οποία όμως διαθέτει νόμιμη άδεια καύσης. Δεν γνωρίζει κανείς από που προέρχεται αυτή η μυρωδιά καμένου πλαστικού τις πρωινές ώρες, πρέπει όμως να εντοπιστεί”.
Ο ίδιος είχε πει ότι η Επιτροπή θα ζητήσει στοιχεία από το Νοσοκομείο Βόλου, κατά πόσο υπάρχουν εκεί καταγεγραμμένα περιστατικά με ρινορραγίες όπως κατήγγειλαν γονείς στην επιτροπή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.