Νέα παρτίδα λαμπιόνια με 148.000 €

Φωτό αρχείου

Σε κατακύρωση του προσωρινού αναδόχου του Ανοιχτού Δημόσιου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για «Προμήθεια Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου 2019», ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 148.800 € με Φ.Π.Α. 24%, θα προχωρήσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου που συνεδριάζει τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, στις 13.30 στο Δημαρχείο Βόλου.

Επίσης θα εγκριθεί η μελέτη και θα καταρτιστούν οι όροι διακήρυξης για την διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού για την «Προβολή, επικοινωνία και διαφήμιση ως τουριστικού προορισμού της πόλης του Βόλου, των εκδηλώσεων και δράσεων του Δήμου, για την περίοδο των Χριστουγέννων 2019 και της Πρωτοχρονιάς 2020».

Στην επιτροπή θα υποβληθεί το πρακτικό διενέργειας συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την «Επιστημονική, συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη του επικεφαλής εταίρου Δήμου Βόλου της Κ.Σ. Π.Ε. Μαγνησίας/Σποράδων για τον συντονισμό και οργάνωση των δράσεων (Τρόφιμα – Βασική Υλική Συνδρομή – Συνοδευτικά Μέτρα)για τα έτη 2019 & 2020>>,στα πλαίσια της πράξης «Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους (ΤΕΒΑ) 2014-2020 συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού 74.400 € με τον ΦΠΑ.

Ακόμη, θα υποβληθούν τα πρακτικά αξιολόγησης προσφορών για το έργο συντήρηση καλντεριμιών και πλακόστρωτων κοινόχρηστων χώρων Δ.Ε, πλην Βόλου και Ν. Ιωνίας, έτους 2019 και θα γίνει απευθείας ανάθεση του έργου δημιουργία παιδικής χαράς στις Γλαφυρές Δ.Ε. Ν. Ιωνίας, προϋπολογισμού 18.000,42 € με το ΦΠΑ. Τέλος, θα ληφθούν αποφάσεις εξωδικαστικού συμβιβασμού αποζημίωσης για ζημιές σε δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.