Νέα περιβαλλοντική δράση στη Γορίτσα

Απ΄τον Σύλλογο Πολίτες Μαγνησίας για την Υγεία και το Περιβάλλον

Ο Σύλλογος Πολίτες Μαγνησίας για την Υγεία και το Περιβάλλον σας προσκαλεί την Κυριακή 25 Φλεβάρη στην 4η του περιβαλλοντική δράση.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «θα συναντηθούμε στο Κολυμβητήριο Βόλου (Σταδίου 15) στις 11.30 για να ακολουθήσουμε ένα ακόμη διαφορετικό μονοπάτι από τα 30 που υπάρχουν στην Γορίτσα με τη βοήθεια οδηγού-μέλους μας.
Στόχος είναι να ανταμώσουμε, να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε ιδέες για να σχεδιάσουμε το μονοπάτι της αισιοδοξίας και να είναι αυτό η αφορμή να αγαπήσουμε περισσότερο τον τόπο μας. Και αν τον αγαπήσουμε περισσότερο, θα τον φροντίσουμε και θα τον νοιαστούμε και περισσότερο.
Πάρτε την παρέα σας, ίσως και μια χρησιμοποιημένη σακούλα και γάντια για να μαζεύουμε και σκουπίδια, το δικό σας ποτήρι με νερό και ελάτε να περάσουμε μια ώρα ευχάριστα και χαλαρά.
Μπορεί να ακολουθήσει πικ νικ γι’αυτό φέρτε τα καλούδια σας. Ο Σύλλογος θα προσφέρει τσιπουράκι στο δικό σας ποτηράκι (για να μην καταναλώνουμε πλαστικά μιας χρήσης).
Ελάτε να γίνουμε μια παρέα, να ενώσουμε τις φωνές μας, τις δυνάμεις μας για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη και πιο ευχάριστη
Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διαδώστε τις δράσεις μας. Γίνετε μέλη μας ή φίλοι του Συλλόγου. Σας περιμένουμε με χαρά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας
email: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/groups/125231519683196/
Πολίτες Μαγνησίας για την Υγεία και το Περιβάλλον
Ιnstagram http://tinyurl.com/442vsmsk»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.