Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για… τέσσερις τελικά κεραίες;

Μέτρηση των ποσοστών εκπομπής της ακτινοβολίας ζήτησε η ιδιοκτήτρια της κατοικίας

Σε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας προχώρησαν χθες, οι κάτοικοι της περιοχής Αγ. Αντωνίου, αντιδρώντας στην εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε μονοκατοικία επί της οδού Μαβίλη.
Στο μεταξύ, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού πάνω στο οποίο βρίσκεται η συγκεκριμένη εγκατάσταση, είχε αναρτήσει ανακοίνωση στην εξώπορτα της, ενημερώνοντας ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για τη μέτρηση των ποσοστών εκπομπής της ακτινοβολίας. Όπως τονίζονταν επίσης, η εγκατάσταση παραμένει απενεργοποιημένη, ενώ παράλληλα συστήνει στους περιοίκους «να ενεργούν έπειτα από ώριμη σκέψη και η κρίση τους να διαμορφώνεται με βάση την πραγματικότητα».
Αξίζει να σημειωθεί σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ότι τις προηγούμενες ημέρες έγινε αυτοψία στην μονοκατοικία από την Πολεοδομία και όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής, διαπιστώθηκε πως υπάρχουν πολεοδομικές παραβάσεις στην κατοικία, ενώ ένας εκ των αντιδρώντων κατοίκων ο κ. Βούλγαρης ανέφερε πως οι κάτοικοι αντιδρούν για τέσσερις κεραίες και όχι για μία. Τόνισε, συγκεκριμένα, ότι πρόκειται για ένα link και τρεις κεραίες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.