Νεαρή εκδιδόταν για 100 €

Έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας για κύκλωμα μαστροπείας

Άλλη μία περίπτωση μαστροπείας με νεαρή αλλοδαπή, 23χρονη από την Ουγγαρία, απασχολεί από χθες την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, μετά από άλλες παρόμοιες υποθέσεις που έγιναν γνωστές το προηγούμενο διάστημα.
Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, για το κύκλωμα μαστροπείας με πανελλαδική δράση που φέρνει νεαρές από το εξωτερικό στην Ελλάδα για λίγες ημέρες και τις στέλνει σε ξενοδοχεία σε διάφορες πόλεις για να συνευρεθούν με πελάτες, έναντι αμοιβής, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν σε ιστοσελίδα που είχαν εντοπίσει και το περασμένο διάστημα, αγγελίες για ερωτικές συνευρέσεις με διάφορες γυναίκες. Αστυνομικός της Ασφάλειας Βόλου εμφανίστηκε ως πελάτης και έκλεισε ραντεβού με την 23χρονη σε ξενοδοχείο του Βόλου έναντι 100 €.

Το ραντεβού κλείστηκε σε ξενοδοχείο του Βόλου, όπου ο αστυνομικός «πελάτης» παρουσιάστηκε στο ξενοδοχείο, πλήρωσε με τα προσημειωμένα χρήματα και όταν η κοπέλα τα έλαβε προσήχθη στην Αστυνομία.

Η νεαρή ήρθε χθες στο Βόλο από την Αθήνα και θα έμενε για δυο ημέρες, ενώ δεν συλλαμβάνεται καθώς η κατηγορία περί εκδιδομένων γυναικών είναι πταίσμα. Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας αναζητείται ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, που κάνει έρευνες για τον εντοπισμό του μαστροπού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.