Νεαρός κατηγορείται για βιασμό και ληστεία

Δικάζεται τη Δευτέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου

Για ληστεία και βιασμό, σε βαθμό κακουργήματος, κατηγορείται ένας 22χρονος από τη Λάρισα, ο οποίος τη Δευτέρα θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Βόλου.

Ο νεαρός κατηγορείται ότι λήστεψε18χρονο Λαρισαίο και στη συνέχεια τον βίασε, αλλά και για διάθεση, και κατοχή ναρκωτικών ουσιών χωρίς να έχει σκοπό το κέρδος, κατηγορίες που είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Το περιστατικό έγινε στις 19 Απριλίου του 2018. Ήταν γύρω στις 9.30 το βράδυ στην περιοχή του Αγίου Βελισσάριου. Εκεί σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίσθηκε ο 18χρονος που ήταν στην ίδια παρέα με τον 22χρονο, τον τράβηξε με τη βία πιο πέρα και του πήρε το πορτοφόλι. Ο φερόμενος ως δράστης τον πήγε στο σπίτι του όπου εκεί αφού του άρπαξε και το κινητό τηλέφωνο, τον έβαλε μέσα σε ένα δωμάτιο και τον βίασε! Να σημειωθεί ότι η καταγγελία στην αστυνομία έγινε από τον 18χρονο στις 3 τα ξημερώματα και το πρωί άνδρες της Ασφάλειας Λάρισας συνέλαβαν τον 22χρονο στο σπίτι του. Μετά την πράξη ο 22χρονος ζήτησε χρήματα για να του επιστρέψει το κινητό, αναφέρεται στη καταγγελία. Οι Αρχές θεωρούσαν ότι η ληστεία έχει διαπραχθεί, καθώς στο σπίτι βρέθηκαν όσα ο 18χρονος καταγγέλλει ότι του είχαν αφαιρεθεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.