Νεαρός τα ήπιε και έπεσε σε σηματοδότη στη σήραγγα Γορίτσας

Κατηγορείται για για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και επικίνδυνη οδήγηση

Τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών σημειώθηκε λίγο πριν τις 5 σήμερα το πρωί, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ένα 21χρονος βγήκε από την πορεία του και έπεσε σε φωτεινού σηματοδότες στην είσοδο τη σήραγγας Γορίτσας στον περιφερειακό του Βόλου.
Ο νεαρός, όπως διαπιστώθηκε σε αλκοτέστ, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ κινούνταν στο ρεύμα προ Αγριά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρωινές σήμερα στο Βόλο, από Αστυνομικούς του Τ.Τ Βόλου, συνελήφθη ένας 21χρονος, καθόσον κατελήφθη οδηγώντας ΙΧΕ ιδιοκτησίας του, να έχει εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, ενώ σε διενεργούμενο έλεγχο μέθης με ηλεκτρονική συσκευή αλκοολομέτρησης, διαπιστώθηκε να ευρίσκεται υπό την επήρεια οινοπνεύματος σε ποσοστό 1,16 mg/lt κατά την 1η μέτρηση & 1,20 mg/lt κατά την 2η μέτρηση.

Ο 21χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας, που του άσκησε δίωξη για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και επικίνδυνη οδήγηση με κίνδυνο για ξένα πράγματα.
Με δεδομένο ότι απασχολεί για πρώτη φορά τι αρχές και δεσμεύτηκε να αποκαταστήσει τη φθορά που προκάλεσε στον σηματοδότη, ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τον Ιανουάριο του 2023 στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.