Νέο ΔΣ στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Βόλου- Πότε ξεκινούν οι εγγραφές για τα μαθήματα

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του συλλόγου των Εθελοντών Καθηγητών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Βόλου για τη διετία 2024-2025 πραγματοποιήθηκαν στις 14 Ιουνίου και το 5μελές Δ.Σ. που προέκυψε μετά τη συγκρότηση είναι το εξής:

Πρόεδρος: Αριστοτέλης Κανλής

Αντιπρόεδρος: Πανανός Ιωάννης

Γεν. Γραμματέας: Ιωάννα Αθανασίου

Ταμίας : Παρίσης Κωνσταντίνος

Μέλος : Μέρκατας Γεώργιος

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο ιδρύθηκε το 2013 και έκτοτε προσφέρει αφιλοκερδώς σημαντικό κοινωνικό έργο, με διδασκαλία δωρεάν μαθημάτων σε μαθητές Λυκείου, που προέρχονται από ευάλωτες οικονομικά και κοινωνικά οικογένειες του Βόλου με την στήριξη και προσφορά καθηγητών όλων των ειδικοτήτων.

Φέτος, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν εγγραφές τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου για όλες τις τάξεις. (οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν μέσα στον Αύγουστο στη σελίδα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο facebook, όπως και οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι οικογένειες).

Τα μαθήματα που θα προσφερθούν δεν είναι ακόμη γνωστά αλλά βασίζονται κυρίως στην ανταπόκριση των εθελοντών. Για τον λόγο αυτό το ΔΣ ζητά απ’ όλους τους εκπαιδευτικούς που έχουν ελεύθερο χρόνο να έρθουν σε επαφή μαζί του  μέσω της σελίδας ή μέσω τηλεφώνου, ώστε να συνεχιστεί αυτή η όμορφη προσπάθεια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.