Νέο συλλαλητήριο κατά της καύσης σκουπιδιών, τέλος Μαΐου στον Βόλο

Σύμφωνα με το μέλος της «Επιτροπής πολιτών», Στέλιο Λημνιό

Νέο συλλαλητήριο κατά της καύσης σκουπιδιών προγραμματίζει η «Επιτροπή πολιτών», στο τέλος Μαΐου στο Βόλο και ήδη ξεκίνησαν οι επαφές με τοπικούς φορείς και συλλόγους. Για αύριο Σάββατο η επιτροπή προγραμματίζει διαμαρτυρία στην Περιφερειακή Ενότητα, με αφορμή την επίσκεψη που θα κάνει ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης.
Σύμφωνα με το μέλος της «Επιτροπής πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών» Στέλιο Λημνιό, που μίλησε στο Ράδιο Ακρόαμα, η επιτροπή κατέθεσε χθες, ερώτημα στο Τμήμα Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, τι ενέργειες έγιναν όλα αυτά τα χρόνια για τον σταθμό μέτρησης της αέριας ρύπανσης και την on line μετάδοση των μετρήσεων που ξεκίνησε πάλι από προχθές, μετά από βλάβη που είχε υποστεί πριν από χρόνια.
Ο ίδιος κατήγγειλε την περιφερειάρχη, ότι τρία χρόνια μετά τις κινητοποιήσεις των πολιτών, κατόρθωσε να δώσει έναν σταθμό μέτρησης. «Δε νομίζω ότι αυτή η καθυστέρηση είναι εύσημο για τον κ. Αγοραστό και την κ. Κολυνδρίνη, αλλά αποδεικνύει την ανεπάρκειά τους και τη διάθεσή τους να μην τοποθετηθούν ευθέως απέναντι στο πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Επίσης, δήλωσε ότι περίμεναν τα μέλη της Επιτροπής πολλά περισσότερα από την εκπομπή του κ. Τέλογλου, ενώ συμπλήρωσε ότι η Επιτροπή αναμένει απάντηση σε ερώτημα που κατέθεσε από τον Μάρτιο του 2019 στην Π.Ε. για μετρήσεις εδάφους στις ανατολικές συνοικίες της πόλης και μέχρι σήμερα δεν έχουν λάβει απάντηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.