Νέο Συμβούλιο στην Ένωση Γονέων Βόλου

Κινήσεις στήριξης της οργάνωσης «Χαμόγελο του Παιδιού»

Μετά από εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017, καθώς και τη συγκρότηση σε Σώμα, το νέο Δ.Σ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Βόλου, έχει ορισθεί ως εξής:

Πρόεδρος Ηλίας Κουτσερής, Αντιπρόεδρος Θέμης Κορομηλής, Γ.Γραμματέας Έφη Διανέλλου, Ειδική Γραμματέας Δροσίνη Γκατζή, ταμίας Λιάνα Πασχούδη και Έφοροι Πέπη Οικονόμου και Μαρία Μαρίτση .

Επίσης, για τις Επιτροπές του Δ. Βόλου, ορίσθηκαν:

Eκπρόσωπος για τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας Ηλίας Κουτσερής και αναπληρώτρια Λιάνα Πασχούδη.

Eκπρόσωπος για την Α/βάθμια Επιτροπή Θέμης Κορομηλής και αναπληρώτρια Μαρία Μαρίτση.

Eκπρόσωπος για την Β/βάθμια Επιτροπή: Πέπη Οικονόμου και αναπληρωτής Θέμης Κορομηλής.

Σημειώνεται, ότι τα μέλη – γονείς που συμμετέχουν στο Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων, προέρχονται από τους πρωτοβάθμιους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων σχολείων της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Βόλου.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Στο μεταξύ, προσπάθεια ενίσχυσης της οργάνωσης «Χαμόγελο του Παιδιού», μέσω της προώθησης σε γονείς, κουπονιών που αφορούν το «Τουρνουά- Σκοράρουμε για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στις 8 και 10 Ιουνίου, έκαναν τα μέλη του Δ.Σ.

Παράλληλα, η Ένωση Συλλόγων Γονέων, έκανε δεκτή την προσφορά 50 προπληρωμένων κουπονιών εισόδου (ενίσχυσης), που προσέφερε ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας και τα οποία τα οποία προωθήθηκαν σε αντίστοιχους μαθητές και γονείς, προκειμένου να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Στο τουρνουά, συμμετέχουν περισσότερα από 1.000 παιδιά από τα δημοτικά σχολεία και τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του νομού Μαγνησίας και παίζουν μπάλα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, στο Εθνικό Στάδιο (ΕΑΚ) Βόλου.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου και των δράσεων του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.