Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: «Κινητοποίηση έξω από τα δικαστήρια του Βόλου»

Συμβολικά στις 7 Οκτώβρη με αφορμή την απόφαση για τη Χρυσή Αυγή

Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει κάλεσμα με σχετική ανακοίνωση, «για συμβολική κινητοποίηση στις 7 Οκτώβρη έξω από τα δικαστήρια του Βόλου , την ημέρα δηλαδή που αναμένεται στην Αθήνα η απόφαση για τη Χρυσή Αυγή και τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα».
Όπως αναφέρει η κομματική οργάνωση, «από 5,5 χρόνια συνεχόμενων συνεδριάσεων, έφτασε η ώρα της λήξης της πολύκροτης δίκης της νεοναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», και 7/10 θα γίνει γνωστή η τελική απόφαση της δικαιοσύνης .
Η αποδεικτική διαδικασία έφερε στο φως αμέτρητα στοιχεία που τεκμηριώνουν απολύτως τόσο την τέλεση των επιμέρους σοβαρών κακουργημάτων, όσο και το χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης, με την ηγεσία να σχεδιάζει και να εγκρίνει την εγκληματική δράση των νεοναζί.
Η μόνη δικαίωση είναι οι ναζί στη φυλακή. Καλούμε κάθε άνθρωπο που στέκεται απέναντι στις ιδέες του φασισμού και του ρατσισμού, να βρεθεί την Τετάρτη στις 07/10 και ώρα 9:30 πμ έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου στην Πλατεία Ελευθερίας, ώστε να ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια στο φασισμό και στο ρατσισμό. Έχουμε καθήκον να μην ξεχάσουμε τον Παύλο Φύσσα, τον Σαχζάτ Λουκμάν, τους Αιγύπτιους αλιεργάτες, τη δράση των ταγμάτων εφόδου, τα πογκρόμ εναντίον μεταναστών, τα εκατοντάδες θύματα της Χρυσής Αυγής».