Ο Αχ. Μπέος θα μετατρέψει τα Δικαστήρια σε…δημόσια ουρητήρια

Αντίδραση Νίκου Παπαπέτρου για την χωροθέτηση του νέου Δικαστικού Μεγάρου Βόλου

Νέα ένταση φαίνεται πως εκδηλώνεται στην πόλη, αυτή τη φορά για το  νέο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου και τη χωροθέτησή του. Ο Αχ. Μπέος σε συνέντευξή του στο ΤΡΤ δήλωσε πως μόνο εκείνος ενδιαφέρεται για την ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου και σημείωσε πως θα γίνει ένα σύγχρονο Δικαστικό Μέγαρο στην είσοδο της πόλης. Όσο για το παλιό κτήριο, ανέφερε ότι θα το μετατρέψει σε δημόσια…ουρητήρια.

Η προ ημερών δήλωση του δημάρχου Βόλου έφερε την αντίδραση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Νίκου Παπαπέτρου ο οποίος σε ανάρτησή του σχολίασε τα περί εισόδου της πόλης και πως την αντιλαμβάνεται αυτή ο Αχ. Μπέος αλλά και το όραμά του για την μετατροπή του υφιστάμενου κτηρίου σε δημόσια ουρητήρια σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «είναι απολύτως ορθό, ότι ο Δήμαρχος θα πρέπει να προσέρχεται σε ένα νέο, ευπρεπές και ανάλογο της δόξης του Δικαστικό Μέγαρο»….

Η δήλωση Μπέου

«Αμέσως μετά το Μουσείο της Αργούς, μπαίνει σε σειρά το νέο Δικαστικό Μέγαρο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του αρμόδιου υπουργού, δεν ενδιαφέρεται κανείς. Μόνο εγώ. Το χατήρι δεν θα τους γίνει όμως, θα γίνει και το νέο Δικαστικό Μέγαρο. Θα γίνει ένα σύγχρονο Δικαστικό Μέγαρο στην είσοδο της πόλης, γιατί το παλιό κτίριο θα το κάνουμε δημόσια ουρητήρια. Για αυτό κάνει. Δεν ντρέπονται που καθυστερούν το έργο», είπε μεταξύ άλλων ο Αχ. Μπέος στη συνέντευξή του.

Νίκος Παπαπέτρος: «Βαρύγδουπη η δήλωση του Δημάρχου»

«Με μία άλλη βαρύγδουπη και μεγαλεπήβολη δήλωση, ανάλογη του μεγέθους και της ευφυίας του ανδρός, ο Δήμαρχος Βόλου ανακοίνωσε, σε πείσμα όλων των αρνητών και υπονομευτών, ότι θα προβεί, μόνος αυτός, στην ανέγερση νέου Δικαστικού Μεγάρου στην είσοδο της πόλης. Δε διευκρίνισε όμως ποια θα είναι η είσοδος ή πώς την αντιλαμβάνεται. ‘Όπως, ας πούμε, τα αγροκήπια της Νεαπόλεως ή το χώρο εκπαίδευσης οδηγών στη Νέα Ιωνία (πρώην «σαλίγκαρος») ή κάποια άλλη είσοδο, άγνωστη σε εμάς. Είναι απολύτως ορθό, ότι ο Δήμαρχος θα πρέπει να προσέρχεται σε ένα νέο, ευπρεπές και ανάλογο της δόξης του Δικαστικό Μέγαρο. Γιατί σίγουρα το επόμενο διάστημα θα συμβαίνει συχνά αυτό.

Για δε το παλιό Δικαστικό Μέγαρο του επιφύλαξε τη χρήση των δημοσίων ουρητηρίων. Επειδή είναι επίσης βέβαιον, ότι μέχρι να ανεγερθεί το νέο Δικαστικό Μέγαρο θα αναγκαστεί πολλές φορές να προσέλθει στο υφιστάμενο, καλό θα ήταν οι πολίτες του Βόλου, ορώντες τον άρχοντα του τόπου εισερχόμενο στο παλαιό Δικαστικό Μέγαρο, να του επιφυλάσσουν και να του αποδίδουν τις τιμές που πρέπουν στους ανακουφιζόμενους στα δημόσια ουρητήρια»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.