Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στην Αγριά

Στην όμορφη Αγριά βρέθηκε ο Βουλευτής Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος. Ο Βουλευτής, όπως επισημαίνεται σε δελτίο Τύπου, που εξέδωσε «είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τις τοπικές επιχειρήσεις και να συνομιλήσει με επαγγελματίες και πολίτες για τα υπαρκτά τοπικά ζητήματα και τα θέματα της καθημερινότητας που ζητούν άμεσες λύσεις.

Τη δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουν μετέφεραν στον Βουλευτή οι επαγγελματίες της περιοχής. Σωρευμένα πανδημικά χρέη σε συνδυασμό με την ενεργειακή κρίση και την κατακόρυφη αύξηση της ακρίβειας έχουν δημιουργήσει μία δυσβάσταχτη πραγματικότητα για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες. Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση της ΝΔ επέλεξε να επιδοτεί την αισχροκέρδεια, να μοιράζει κουπόνια σίτισης στους πολίτες και να μην λαμβάνει κανένα αποτελεσματικό μέτρο ενίσχυσης και ανακούφισης για τις επιχειρήσεις.

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος τόνισε ότι: «Ο κ. Μητσοτάκης είδε την ενεργειακή κρίση και την έκρηξη ακριβείας σαν ευκαιρία για να προχωρήσει σε μία βίαιη και άδικη αναδιανομή εισοδημάτων εις βάρος των πολλών. Για να πλουτίσουν ακόμα περισσότερο οι λίγοι και εκλεκτοί φίλοι του. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεσμεύτηκε για ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με τους πολίτες. Ένα συμβόλαιο που περιλαμβάνει την αύξηση μισθών, τη μείωση τιμών και τη ρύθμιση των χρεών. Ένα συμβόλαιο με στόχο την ανακούφιση των πολιτών. Για να ενισχυθούν επιτέλους τα εισοδήματα των πολλών»».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.