Ο Δήμος Βόλου τιμώμενος προορισμός του road show “Choose Greece” και στη Βαρσοβία

Με στόχο την ανάδειξη του Βόλου και του Πηλίου ως αυθεντικό προορισμό για ταξιδιώτες, συνεχίστηκε η παρουσία του Δήμου Βόλου, μέσω της Αντιδήμαρχιας Τουρισμού, στο road show ”Choose Greece” στη Βαρσοβία, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Η δράση  αφορούσε στοχευμένη δικτύωση με τουριστικά γραφεία της Πολωνίας και συμμετείχαν πάνω από 30 πολωνικά γραφεία τουρισμού διαφόρων στοχεύσεων και τμημάτων της αγοράς, ο Πολωνικός αερομεταφορέας LOT, αλλά και πλήθος δημοσιογράφων. Ο Δήμος Βόλου, εκτός από την παρουσία του στις διμερείς συναντήσεις με τα γραφεία τουρισμού, είχε την ευκαιρία ως τιμώμενη περιοχή να παρουσιάσει τον Βόλο και το Πήλιο στο σύνολο των παρευρισκόμενων, ενώ ακολούθησαν κληρώσεις πακέτων δώρων στους travel agents, που παραβρέθηκαν.

Όπως δήλωσε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Βόλου κ. Μελπομένη Λαζάρου, “Η συμμετοχή του Βόλου στην δράση “Choose Greece 2024” και η παρουσία του στην αγορά της Πολωνίας, υπογραμμίζει τη δέσμευση του Δήμου Βόλου στον στόχο του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής για δυναμική επιστροφή και επανασύνδεση του προορισμού με αγορές του εξωτερικού!”

Η δράση υλοποιήθηκε και με την ουσιαστική συνδρομή της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας με την παρουσία του προέδρου της κ. Γιώργου Ζαφείρη στις επαγγελματικές συναντήσεις, στην παρουσίαση του προορισμού στο κοινό της δράσης και με την χορηγία δώρων μέσω των μελών της, στις κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν για τους συμμετέχοντες. Στην δράση συμμετείχε το Επιμελητήριο Ν. Μαγνησίας με παράλληλη και αυτόνομη δυνατότητα επαγγελματικών συναντήσεων, ενισχύοντας την παρουσία του προορισμού στην Πολωνική αγορά.

Ακολουθεί επόμενη παρουσία της περιοχής σε αντίστοιχη στοχευμένη δράση δικτύωσης στην αγορά της Σερβίας τον επόμενο μήνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.