Ο εκπαιδευτικός κόσμος της Μαγνησίας αποχαιρετά τον Δημήτρη Σαράτση

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Είχε μεγάλη αγάπη στην εκπαίδευση αλλά και τη ζωγραφική

Σε πένθος βρίσκεται ο εκπαιδευτικός κόσμος της Μαγνησίας καθώς από τη ζωή έφυγε ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός Δημήτρης Σαράτσης σε ηλικία 95 ετών. Ο εκλιπών δίδαξε επί χρόνια στις σχολικές αίθουσες σχολείων του Βόλου, αλλά και του Έβρου, όπου και ξεκινήσει την πορεία του.
Μεγάλη του αγάπη εκτός από την εκπαίδευση υπήρξε και η ζωγραφική. Αυτή του η αγάπη και παράλληλα η αγάπη για γνώση τον έφερε στη σχολή ABC , όπου μετά την ολοκλήρωσή της άρχισε να ζωγραφίζει πραγματοποιώντας ακόμη και εκθέσεις ζωγραφικής στον Βόλο αλλά και στην Αθήνα.
Η κηδεία αυτού του εμπνευσμένου εκπαιδευτικού θα τελεστεί σήμερα, Τετάρτη στις 10:30 π.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης Βόλου. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό στις 10π.μ.
Ο εκλιπών αφήνει πίσω του την κόρη του Ελένη Σαράτση – Δημητρίου, τα εγγόνια του Μαρία & Αλέξανδρο, Λευκή – Λάουρα, το δισέγγονό του και λοιπούς συγγενείς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.