Ο.Λ.Β.: Η “Med Cruise” ευκαιρία να κάνουμε τον Βόλο ελκυστικότερο

Πρέπει να δούμε με άλλους θεσμούς της πόλης, πως θα βελτιώσουμε την εικόνα μας …

Το γεγονός ότι η εκλογή του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Med Cruise είναι μια καλή ευκαιρία, ώστε σε συνεργασία με άλλους φορείς της πόλης που έχουν σχέση με τον τουρισμό, να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να κάνουμε ελκυστικότερο τον Βόλο, τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΒ Α.Ε. Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος.
Όπως είπε, η Med Cruise είναι μια μεγάλη Ένωση και ένας θεσμός λιμανιών της Μεσογείου, που αριθμεί 69 λιμάνια που έχουν κρουαζιέρα, από τη Μαύρη Θάλασσα μέχρι και την Τενερίφη της Ισπανίας. Πρόκειται για έναν σημαντικό θεσμό, που συνομιλεί κατευθείαν και με ισχύ με της εταιρίες κρουαζιέρας και τους τουριστικούς πράκτορες.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΟΛΒ, η σημασία του ότι ο Οργανισμός Λιμένα Βόλου μαζί με τους Οργανισμούς Λιμένων Πειραιά και Κέρκυρας, έχουν εκπροσώπους στο Διοικητικό Συμβούλιο της Med Cruise, δείχνει καταρχήν ότι πλέον τα υπόλοιπα λιμάνια μας βλέπουν με άλλο μάτι.
«Το δεύτερο σημαντικό είναι ότι μπαίνουμε πλέον ως απευθείας συνομιλητές με όλους εκείνους που δημιουργούν τις εναλλακτικές διαδρομές και μιλάμε σε άλλο επίπεδο πλέον με τις εταιρίες και τους πράκτορες, για το πώς μπορούν να γίνουν οι συνδυασμοί των προορισμών, ώστε ως λιμάνι να μην είμαστε σε έναν ή δύο προορισμούς και όταν κάποιος έχει πρόβλημα να το υφίσταται και το λιμάνι, όπως έγινε πρόσφατα με τα διάφορα γεωπολιτικά προβλήματα της Μεσογείου», τόνισε.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΒ Α.Ε. είπε ότι το λιμάνι του Βόλου μπορεί να δει περισσότερους εναλλακτικούς συνδυασμούς και να μιλήσει σοβαρότερα.
Σύμφωνα με τον κ. Σταυριδόπουλο, το λιμάνι είναι το μέσο, σημασία είναι ο τελικός προορισμός και εκεί πρέπει να δούμε με άλλους θεσμούς της πόλης που έχουν σχέση με τον τουρισμό, πως θα βελτιώσουμε την εικόνα μας και θα κάνουμε ελκυστικότερο το Βόλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.