Ο Μπέος βγάζει ψεύτες τους γονείς του 27ου ΔΣ Βόλου- Τους κατηγορεί για μικροπολιτική

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Δείχνει το 28ο ΔΣ σε φωτογραφίες υποβαθμίζοντας τα προβλήματα του 27ου

Ψεύτες βγάζει ο Αχ. Μπέος του γονείς του 27ου Δημοτικού Σχολείου στις Αλυκές, οι οποίοι προσέφυγαν στην Εισαγγελία Βόλου, καταθέτοντας έγγραφη καταγγελία, καθώς τα προβλήματα που υπάρχουν στο κτήριο, θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών. Ο Αχ. Μπέος τους κατηγορεί για μικροπολιτική, ενώ όπως κάνει γνωστό σε δελτίο Τύπου, που εξέδωσε, επισκέφθηκε σήμερα τόσο το 27ο ΔΣ όσο και το 28ο, με τις περισσότερες φωτογραφίες όμως που συνοδεύουν το δελτίο Τύπου, να δείχνουν το 28ο Δημοτικό Σχολείο και τις τάξεις τους.

Οι γονείς του 27ου ΔΣ στις Αλυκές επισημαίνουν στην καταγγελία τους ότι κεντρικό πρόβλημα αποτελεί η εισροή υδάτων στο κτήριο κατά τη διάρκεια βροχοπτώσεων, γεγονός που προκαλεί ολισθηρότητα σε διάδρομο από τον οποίο διέρχονται καθημερινά περισσότεροι από 100 μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό. Μάλιστα, οι γονείς στην καταγγελία τους αναφέρουν ότι η Διεύθυνση του σχολείου απέστειλε σχετικές επιστολές την 22/01/26 ,την 6/02/26 και την 12/02/26 προς τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Βόλου επισημαίνοντας το πρόβλημα, ενώ στις 20 Φεβρουαρίου του 2025, από την διάβρωση που είχε προκαλέσει η εισροή υδάτων, υπήρξε πτώση σοβάδων από την οροφή του κτηρίου εντός της τάξης.
Επιπροσθέτως, αναφέρουν οι γονείς, στην κακή κατάσταση του κτηρίου έρχεται να προστεθεί ακόμη ένα περιστατικό που έλαβε χώρα την 13/02/26 όταν και ένα από τα σιδερένια κάγκελα(στηθαία) τα οποία βρίσκονται στον εξωτερικό διάδρομο του διδακτηρίου, αποκολλήθηκε λόγω διάβρωσης.

Ο Αχ. Μπέος εντυπωσιάστηκε με το …28ο ΔΣ
Μετά την δημοσιότητα που έλαβε η κίνηση αυτή των γονέων του 27ου ΔΣ να προχωρήσουν σε έγγραφη καταγγελία στην Εισαγγελία Βόλου, σήμερα στάλθηκε δελτίο Τύπου από τον Δήμο Βόλου, που κάνει γνωστό ότι ο Αχ. Μπέος επισκέφθηκε τα 27ο και 28ο Δημοτικά Σχολεία. Μάλιστα, το δελτίο Τύπου συνοδεύονταν και από πλήθος φωτογραφιών, οι περισσότερες από το 28ο ΔΣ και ελάχιστες από το 27ο, όπου γονείς και εκπαιδευτικοί διαμαρτύρονται για την κατάσταση του κτηρίου.


Οι φωτογραφίες από το 27ο ΔΣ

Ο Αχ. Μπέος χαρακτήρισε ανακριβείς τις καταγγελίες των γονιών του σχολείου στις Αλυκές και έκανε λόγο στο δελτίο Τύπου, που εξέδωσε ότι ενώ η πόλη πραγματοποιεί άλματα προόδου, κάποιοι γονείς ασκούν μικροπολιτική!
Η ανακοίνωση του δήμου Βόλου

Επίσκεψη στα 27ο και 28ο Δημοτικά Σχολεία Αλυκών πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου, μετά από τον θόρυβο που επιχειρήθηκε να προκληθεί από ανακριβείς καταγγελίες, όπως άλλωστε διαπιστώθηκε, από γονείς – μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 27ου Δημοτικού.
Δυστυχώς παρά τα άλματα προόδου που πραγματοποιεί η πόλη μας και συνολικά η κοινωνία μας, παθογένειες και απαράδεκτες νοοτροπίες του παρελθόντος δεν έχουν πλήρως εξαλειφθεί και κάποιοι προφανώς υποκινούμενοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις θέσεις τους σε ένα ΔΣ όχι προς όφελος των παιδιών τους, αλλά για να ασκήσουν μικροπολιτική!
Ωστόσο ως Δημοτική Αρχή προχωράμε μπροστά, με σοβαρότητα και αγάπη για την πόλη και ιδιαίτερα τη νεολαία μας αλλάζουμε τα πράγματα προς το καλύτερο και δουλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.
Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας για όσα διαπιστώσαμε…


Οι φωτογραφίες από το 28ο ΔΣ Βόλου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.