Το γεγονός ότι καμία δικαιοδοσία δεν έχει η εφορευτική επιτροπή να ορίζει τις ημερομηνίες και τον τόπο διεξαγωγής των εκλογών, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας.
Όπως αναφέρει «βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση για πολλοστή φορά τις τελευταίες μέρες και μετά από απανωτές ανακοινώσεις αλλά και δήθεν καταγγελίες της ΔΑΣ – ΟΤΑ που μόνο σκοπό έχουν τον αποπροσανατολισμό σας, πιθανή μελλοντική αμφισβήτηση της εκλογικής διαδικασίας και τελικά την ακύρωση των εκλογών (προφανώς), να σας ενημερώσουμε ότι καμία δικαιοδοσία δεν έχει η εφορευτική επιτροπή να ορίζει τις ημερομηνίες και τον τόπο διεξαγωγής. Είναι ξεκάθαρο νομικά, όπως συμβαίνει σε όλες τις εκλογές απανταχού ότι τις αποφάσεις αυτές τις παίρνει το ΔΣ του συλλόγου που εκτός των άλλων είναι υπεύθυνο και για τις πληρωμές και έχει την σφραγίδα μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων του νέου εκλεγμένου ΔΣ σύμφωνα με το καταστατικό και τη νομοθεσία. Οτιδήποτε άλλο είναι νομικά και ηθικά κατακριτέο και διαβλητό».
Οι εκλογές θα γίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα και με τους δικαστικούς αντιπροσώπους που όρισε ο Δικηγορικός Σύλλογος, επισημαίνει ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ.
Όσο για το πρόβλημα της Αλοννήσου σε σχέσει με τον καιρό και την απεργία της ΠΝΟ, προς το παρόν η απόφαση του ΔΣ είναι να γίνει η εκλογική διαδικασία κανονικά το απόγευμα της Δευτέρας 18.00 με 22.00, εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες (καιρός, δρομολόγια δελφινιού κλπ). Σε άλλη περίπτωση πάλι θα διευθετηθεί από το ΔΣ με τον ορισμό νέας ημερομηνίας που θα ανακοινωθεί έγκαιρα.
ΔΕΥΤΕΡΑ 13-12-2021
Δήμος Αλοννήσου (Δημαρχείο) από τις 18.00 μμ έως τις 22.00 μμ
Δήμος Ν.Πηλίου(κτίριο ΚΕΓΕ) απο τις 8.00 πμ έως τις 2.00 μμ
ΤΡΙΤΗ 14-12-2021
Δήμος Σκοπέλου (αίθουσα συνεδριάσεων Δημ.Συμβουλίου- Πρώην ΞΕΝΙΑ)΄
από τις 8.00 πμ έως τις 12.30 μμ
Δήμος Αλμυρού (Δημαρχείο) από τις 8.00πμ έως τις 2.00μμ
ΤΕΤΑΡΤΗ 15-12-2021
Δήμος Σκιάθου (Δημαρχείο) από τις 8.00 πμ έως τις 2.00 μμ
Δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου (Δημαρχείο) από τις 8.00 πμ έως τις 2.00 μμ
Δήμος Βόλου (Δημαρχείο) από τις 8.00 πμ έως τις 6.00 μμ
ΠΕΜΠΤΗ 16-12-2021
Δήμος Ρήγα Φεραίου (Δημαρχείο) από τις 8.00πμ έως τις 2.00 μμ
Δήμος Βόλου (Δημαρχείο) από τις 8.00 πμ έως τις 6.00 μμ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17-12-2021
Δήμος Βόλου (Δημαρχείο) από τις 8.00 πμ έως τις 5.00 μμ
Η παρουσία όλων των συναδέλφων είναι απαραίτητη και η ψηφοφορία γίνεται με την επίδειξη ταυτότητας.
Κατά την διεξαγωγή των εκλογών θα τηρηθούν οι υγειονομικοί κανόνες και τα πρωτόκολλα.































