Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της μητέρας με εκδήλωση στον Βόλο

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για την μητέρα, η οποία στη χώρα μας γιορτάζεται την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου (12 Μαΐου 2024), διοργανώνει Εκδήλωση -Γιορτή, την Κυριακή 12 Μαΐου και ώρα 18.00-20.30, στο ξενοδοχείο Volos Inn Elegant Hotel, που βρίσκεται επί της οδού Πολυμέρη 79.

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος -La Leche League Greece είναι ένα μη κερδοσκοπικό Σωματείο (Αριθμός Μητρώου Σωματείου 19742) και εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον Διεθνή Σύνδεσμο Θηλασμού (τη La Leche League International, www.llli.org), μια ανεξάρτητη μη κερδοσκοπική οργάνωση που προσφέρει πληροφόρηση, ενθάρρυνση και υποστήριξη στις μητέρες που θέλουν να θηλάσουν τα παιδιά τους. Η La Leche League International (LLLI) είναι η παλαιότερη και μεγαλύτερη οργάνωση θηλασμού στον κόσμο (διαθέτει ομάδες σε περισσότερες από 70 χώρες).

Θεωρείται παγκόσμια αυθεντία σε θέματα θηλασμού και μ’ αυτό το κύρος συμβουλεύει από το 1979 τον ΟΗΕ σε θέματα θηλασμού και συνεχίζει να εργάζεται προς αυτήν την κατεύθυνση και με άλλους διεθνείς φορείς  https://www.llli.org/about/history/.

Σκοπός της Εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και υποστήριξη των μητέρων της κοινότητας και η ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού σχετικά με τον θηλασμό.

Η Εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

– συζήτηση επανασύνδεση νέων μητέρων με παλαιότερες μητέρες που έχουν συμμετάσχει σε συναντήσεις μας

– ομιλία για το έργο του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece,

– διάθεση πλούσιου ενημερωτικού υλικού σχετικά με τον θηλασμό Η Εκδήλωση απευθύνεται σε θηλάζουσες ή μη μητέρες και γενικότερα σε ΟΛΟΥΣ όσοι στηρίζουν τον μητρικό θηλασμό ή θέλουν να ενημερωθούν.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση και τους Χορηγούς της Εκδήλωσης, μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της Εκδήλωσης στο Facebook:

https://www.facebook.com/events/3639695716287553

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.