Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Μαζί για τον Βόλο» προσέφεραν τις αποζημιώσεις τους στον ΕΕΕΕΚ Βόλου

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και στήριξης της δημόσιας παιδείας προχώρησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης που είχε εκλεχθεί στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο «Μαζί για τον Βόλο», καθώς προσέφεραν τις αποζημιώσεις τους στο ΕΕΕΕΚ Βόλου.

Η κ. Ελένη Παπαθανασίου, πρώην δημοτική σύμβουλος με την παράταξη προχώρησε σε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας γνωστή την πράξη αυτή των δημοτικών συμβούλων τονίζοντας ότι η ενασχόληση με τα κοινά είναι μία ανιδιοτελής πράξη προσφοράς.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει «ένας κύκλος έκλεισε, μια θητεία στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου με την παράταξη ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ολοκληρώθηκε εδώ και κάποιους μήνες Με τους αγαπημένους συνοδοιπόρους Ιάσονα Αποστολάκη (επικεφαλής), Λεωνίδα Μαυρογιάννη, Διαλεχτή Τσιτούμη, Αφροδίτη Γαντζού, Θανάση Ακρίβο, αποφασίσαμε να ολοκληρώσουμε τον συγκεκριμένο κύκλο με μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης.

Έτσι, σήμερα προσφέραμε χρήματα από τις αποζημιώσεις μας ως Δημοτικοί σύμβουλοι (για το 2023 γιατί τα προηγούμενα χρόνια δεν δίνονταν αποζημιώσεις), στο σχολείο της καρδιάς μας, το αγαπημένο μας ΕΕΕΕΚ Βόλου.

Έτσι παραδώσαμε στον πρόεδρο του συλλόγου Γονέων, Θεοδοσόπουλο Χριστόφορο, παρουσία του Διευθυντή Γιώργου Αλμπανούδη και της αγαπημένης εκπαιδευτικού και πρώην Διευθύντριας Φωτεινής Γρηγορίου, τον φάκελο με τα χρήματα, προκειμένου να διατεθούν για τις ανάγκες του σχολείου και των μαθητών του.

Θεωρούμε πως η ενασχόληση με τα κοινά, είναι μια πράξη ανιδιοτελούς προσφοράς. Οι κύκλοι στη ζωή, είναι για να κλείνουν και για να ανοίγουν άλλοι. Αγαπημένο ΕΕΕΕΚ Βόλου, θα είμαστε πάντα δίπλα σου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.