Οι gentlemen των μηχανών έστειλαν ηχηρό μήνυμα κατά του καρκίνου του προστάτη από τον Βόλο

Εντυπωσίασε η χθεσινή μοτοπορεία ενημέρωσης

Οι gentlemen των μηχανών συγκεντρώθηκαν χθες στον Βόλο και μέσω της μοτοπορείας τους έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα για την ενημέρωση των ανδρών για τον καρκίνο του προστάτη αλλά και για την ψυχική υγεία των πασχόντων.

Η μοτοπορεία με τίτλο «The Distinguished Gentleman’s Ride» είναι μία φιλανθρωπική εκδήλωση για που στόχο έχει την ενημέρωση των ανδρών για τον καρκίνο του προστάτη και την ψυχική τους υγεία. Κομψοί αναβάτες με κλασσικές αλλά και vintage μοτοσυκλέτες σε όλο τον κόσμο έστειλαν χθες το μήνυμα της πρόληψης.

Οι αναβάτες έδωσαν ραντεβού έξω από το Δημαρχείο Βόλου. Εκεί είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν, να ενημερωθούν για τον καρκίνο του προστάτη, έναν καρκίνο που αφορά στους άνδρες. Γύρω στις 12 το μεσημέρι, ανέβηκαν στις κομψές ή τις λίγο πιο άγριες, αλλά άκρως εντυπωσιακές μηχανές τους και πραγματοποίησαν μοτοπορεία με προορισμό τα Καλά Νερά.

Το μήνυμα στάλθηκε, η βόλτα πραγματοποιήθηκε και όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού για επόμενες μοτο-βόλτες! Σημειώνεται πως η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας βοήθησε στη διοργάνωση με διασωστικό όχημα, μηχανές και εθελοντές για την ασφάλεια και υγειονομική κάλυψη.

*Οι φωτογραφίες και το βίντεο είναι από το facebook του αντιπροέδρου της ΛΕΔ κ. Βασίλη Ηλιόπουλου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.