Οι πρώτες κλήσεις τη νέα χρονιά στις υπηρεσίες του Βόλου

Τρεις τραυματίες από πτώση και τροχαίο ατύχημα τα σημαντικότερα συμβάντα

Από το πρώτο λεπτό μετά τα μεσάνυχτα, άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα στις υπηρεσίες με το που μπήκε το 2020. Η πρώτη κλήση αφορούσε τραυματισμό στο κεφάλι άνδρα από πτώση, ενώ στη διάρκεια της νύχτας έγινε τροχαίο ατύχημα με τραυματίες δύο γυναίκες. Και τα τρία περιστατικά μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου.

Συναγερμός σε τράπεζα η πρώτη κλήση στο «100»
Στη 1.35 μετά τα μεσάνυχτα ήταν η πρώτη κλήση που δέχτηκε η Άμεση Δράση για το 2019. Η κλήση αφορούσε συναγερμό που χτύπησε στην Εθνική στη Λαρίσης. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι δυνάμεις. για να αποδειχθεί ωστόσο πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.
Λίγη ώρα αργότερα έγινε η σύλληψη της χρονιάς, ενός 40χρονου με μικροποσότητα χασίς.

Στο πρώτο τροχαίο κλήθηκε η Πυροσβεστική
Συνδρομή σε τροχαίο ατύχημα που έγινε στο Βόλο, αφορούσε η πρώτη κλήση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 2.40 μετά τα μεσάνυχτα, για τη νέα χρονιά.
Το ατύχημα έγινε στην οδό Γαλλίας με Φιλ. Ιωάννου και τραυματίστηκαν δύο γυναίκες που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο και συγκρούστηκε με άλλο Ι.Χ.
Οι Πυροσβέστες απεγκλώβισαν τις δύο γυναίκες που μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ ελαφρά τραυματισμένες στο Νοσοκομείο Βόλου.

Έπεσε και τραυματίστηκε στο κεφάλι
Η πρώτη κλήση που δέχτηκε το ΕΚΑΒ από το Βόλο ήταν ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα και αφορούσε πτώση άνδρα και τραυματισμό στο κεφάλι, σύμφωνα με την καταγραφή του τηλεφωνικού κέντρου του «166» στη Λάρισα.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύεται.

Αναμένεται το πρώτο πλοίο
Ήσυχο ήταν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς για το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, καθώς το τηλέφωνο δεν χτύπησε για κάποιο περιστατικό.
Στις 10.10 το πρωίμ κατέπλευσε στο λιμάνι του Βόλου το φορτηγό πλοίο ALI K., σημαίας Μολδαβίας, το οποίο ξεφόρτωσε σκραπ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.