Οι Βολιώτες Youtubers TechItSerious προσκεκλημένοι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Θα συμμετέχουν στην εκδήλωση "Διάλογοι" με θέμα το Youtube

Στη σειρά εκδηλώσεων “Διάλογοι” που διοργανώνει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), θα συμμετάσχουν οι Βολιώτες TechItSerious, με θέμα συζήτησης to Youtube, τη μεγαλύτερη online πλατφόρμα βίντεο στον κόσμο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 19:00, στο Fuzz Club, Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος. Στη συζήτηση που θα συντονίσει η δημοσιογράφος Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου, εκτός των TechItSerious, θα συμμετέχει ο Ηλίας Σούσης, Head of Domestic Market, Agencies and YouTube στην Google για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα και οι YouTubers Jeremy, Καθημερινή Φυσική, Madame Ginger, Skrap, Σουζάνα Κεγγίτση -Souzana Kengitsi, The Carrot Tards,

Ο Πάνος Λουρίδας, Head of Development στο ΕΔΥΤΕ, εκπρόσωπος του ΕΔΥΤΕ στη Γενική Συνέλευση της ΕΕΛ/ΛΑΚ και Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα συμμετάσχει στη συζήτηση για το YouTube μιλώντας για το κομμάτι του αλγόριθμου καθώς και για το πως καθορίζεται το περιεχόμενο που προτείνεται στους χρήστες.

Αμέσως μετά ακολουθεί PARTY για τα 2 χρόνια ΔΙΑΛΟΓΩΝ…#GiaPartySas
Στα decks ο παραγωγός και dj Nikko Patrelakis

Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό και η συμμετοχή εξασφαλίζεται με ηλεκτρονική εγγραφή και με σειρά προτεραιότητας. Για εγγραφή πατήστε στο https://b.snf.org/2RfDPIx.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τον ιστότοπο του ΙΣΝ, στο www.SNF.org/live και το οπτικοακουστικό και ηχητικό αρχείο θα είναι, στη συνέχεια, διαθέσιμο στον ιστότοπο του ΙΣΝ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.