Οικισμός Αλιβερίου: 32χρονος ξάπλωσε στις γραμμές του τρένου!

Ευτυχώς σταμάτησε η αμαξοστοιχία και δεν έγινε ατύχημα

Αντιμέτωποι με ένα ασυνήθιστο περιστατικό βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι, ο μηχανοδηγός, το προσωπικό και οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας 1577, που έκανε το δρομολόγιο Βόλου – Λάρισας, όταν ένας άνδρας 32 χρονών περίπου ξάπλωσε στις γραμμές!
Ευτυχώς, ο μηχανοδηγός, τον αντιλήφθηκε και σταμάτησε το τρένο, όπως διαπιστώθηκε ο άνδρας ήταν υπό την επήρεια ουσιών ή αλκοόλ και το προσωπικό της αμαξοστοιχίας ον έπεισε να σηκωθεί από τις γραμμές για να περάσει το τρένο όπως και έγινε.

Το τρένο ξεκίνησε στις 13.40 από τον σταθμό του Βόλου με προορισμό τη Λάρισα και ο άνδρας εντοπίστηκε πέντε λεπτά αργότερα να είναι ξαπλωμένος στις γραμμές πριν τον οικισμό ρομά Αλιβερίου. Τελικά, μετά από καθυστέρηση περίπου 15 λεπτών, η αμαξοστοιχία συνέχισε το δρομολόγιο για τον προορισμό της.

Εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης (Σωματείου Μηχανοδηγών) δήλωσε στο magnesianews.gr ότι η δουλειά του μηχανοδηγού έχει γίνει πολύ δύσκολη, ο κόσμος βρίσκεται σε διαρκή αγανάκτηση και το πρόβλημα στην περιοχή της Μαγνησίας, εντοπίζεται στον οικισμό των ρομά Αλιβερίου.

Όπως ανέφερε, πολλές φορές τα τρένα που περνούν δέχονται πέτρες, με αποτέλεσμα να γίνονται ζημιές , στήνουν «οδοφράγματα» στη γραμμή με λάστιχα και άλλα αντικείμενα, ενώ στο κομμάτι της γραμμής που περνάει από τον οικισμό πολλές φορές υπάρχει πρόβλημα με σκουπίδια και απόβλητα που πετούν οι περίοικοι.