Οικονομική στήριξη στις Άσπρες Πεταλούδες από τον Σύνδεσμο Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Μαγνησίας

Χρηματικό ποσό παρέδωσε σήμερα στις Άσπρες Πεταλούδες το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας.

Όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, κάθε χρόνο το Σωματείο, προσφέρει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Ίδρυμα Κλειστής Περίθαλψης Αυξημένης Φροντίδας Βαριά Νοητικά Υστερούντων Ατόμων με αισθητηριακές και δευτερογενείς ψυχιατρικές διαταραχές. Αυτή τη χρονιά, αποφασίστηκε ομόφωνα, η παροχή βοήθειας να είναι σε χρήματα, καθώς το ίδρυμα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα αποπληρωμής των υπέρογκων λογαριασμών ρεύματος εξαιτίας της αλματώδους αύξησης στις τιμές της ενέργειας.

Την προσφορά παρέλαβαν για τις Άσπρες Πεταλούδες η Διοικητική Διευθύντρια Αλεξάνδρα Μπολολού & η Γραμματέας του Ιδρύματος Παρασκευή  Μαργαρίτη. Η παράδοση των χρημάτων έγινε από τον Πρόεδρο Σάββα Μπατάκα, τον Α’ Αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Πελεκούδα, τον Γ’ Αντιπρόεδρο Γεώργιο Ζενίδη το Γεν. Γραμματέα Ελευθέριο Πλαστάρα & τον Υπεύθυνο Δημ. Σχέδεων & ΜΜΕ Τρύφωνα Πλαστάρα.

Το ΔΣ του Συνδέσμου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά για την συνεισφορά του στην προσπάθεια στήριξης του Ιδρύματος τον Γεν. Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η.) και Πρόεδρο του ΣΕΗ Μαγνησίας Σεραφείμ Μαουσίδη.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.