Ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις κλιμακίου του Πρωθυπουργού στη Μαγνησία

Ενόψει του Αναπτυξιακού Συνεδρίου στη Λάρισα

Ολοκληρώθηκε χθες η διαδικασία των επαφών κλιμακίου του γραφείου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Μαγνησία, ενόψει των διεργασιών για την μεγαλύτερη επιτυχία του επικείμενου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Θεσσαλίας που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 10 και 11 Οκτωβρίου στη Λάρισα.

Το κλιμάκιο που αποτελούνταν από τους Νίκο Σκορίνη και Γιάννη Βουλγαράκη, ξεκίνησε τις επαφές του προχθές στη Λάρισα, χθες Παρασκευή είχε επαφές με φορείς της Μαγνησίας και το Σαββατοκύριακο θα γίνει ανάλογος κύκλος επαφών στην Καρδίτσα και στα Τρίκαλα. Τοπικά το κλιμάκιο από το Γραφείο του πρωθυπουργού, συνοδεύονταν απ΄ τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Βογιατζή και τους βουλευτές Μαγνησίας Αλ. Μεϊκόπουλο και Μ. Μπαλλή.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκαν με δημάρχους του Νομού και εκπροσώπους τοπικών φορέων στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.
Ιδιαίτερη ήταν η συζήτηση του κλιμακίου με τους εκπροσώπους της ΕΛΜΕ Μαγνησίας, του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δ. Βόλου για εκπαιδευτικά θέματα, ενώ τα μέλη της Ένωσης μαζί με την πρόεδρο του 1ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας, έθεσαν μεταξύ άλλων, το ζήτημα λειτουργίας των ολιγομελών τμημάτων στα ΕΠΑΛ.

Ο κ. Σκορίνης, σε δηλώσεις του γενικότερα, τόνισε ότι «η δουλειά που γίνεται, είναι ένα σχέδιο που θα αποτελέσει τον οδικό χάρτη για τα επόμενα 20 χρόνια. Πρόκειται για ένα σχέδιο, που θα αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.