Ολοκληρώθηκε η διανομή σχολικών ειδών

Από την Ένωση Προσωπικού Βιομηχανίας Τσιμέντων Βόλου

Ολοκληρώθηκε η διανομή σχολικών ειδών, που κατάφερε και συγκέντρωσε η «Ένωση Προσωπικού Βιομηχανίας Τσιμέντων Βόλου».

Όπως έγινε γνωστό, «στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε για ακόμη μια φορά πιστεύοντας στο αίσθημα αλληλεγγύης που μας διακατέχει αυτή την περίοδο που τα κρούσματα εξαθλίωσης και ανέχειας είναι αυξημένα προσφέραμε σχολικά είδη σε μαθητές που πραγματικά τα είχαν ανάγκη.

Η ανταπόκριση στο κάλεσμά μας των εργαζομένων και πολιτών για συγκέντρωση σχολικών ειδών ήταν συγκινητική ώστε κατορθώσαμε να συγκεντρώσουμε μια μεγάλη ποσότητα που θα βοηθήσουν μαθητές που έχουν αυξημένες ανάγκες των Δημοτικών σχολείων 6ο- 10ο Ν. Ιωνίας, 4ο – 3ο Νηπιαγωγείο Ν. Ιωνίας 16ο – 20ο – 30ο Δημοτικών σχολείων Bόλου.

Το αίσθημα ικανοποίησης των διευθυντών που τα παρέλαβαν για κάλυψη των αναγκών τους για την νέα σχολική χρονιά μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε και το επόμενο διάστημα με ανάλογες δράσεις. Να ευχαριστήσουμε για την στήριξη αυτής της προσπάθειας όλους τους εργαζόμενους, του εργοστασίου τους ανώνυμους πολίτες, την Διεύθυνση του τοπικού εργοστασίου ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ για την ουσιαστική τους βοήθεια».
aget 1

aget 3

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.